Rabiga előtt (Lepattanó)

Bakancslistához adom
The Baxter
amerikai romantikus vígjáték , 91 perc, 2005

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Eliot Sherman szerény, visszahúzódó könyvelő. Megbízhatóan és pontosan végzi a munkáját, ám magánemberként unalmas fickó. Nincs is szerencséje a szerelemben. Persze előbb-utóbb minden zsák megtalálja a maga foltját, így Eliot is eljegyzi a csinos és okos szerkesztőt, Caroline-t. Az esküvő előtt néhány héttel azonban újra fölbukkan Caroline életében a középiskolai szerelme. Bradley gyorsan világossá teszi számára, hogy vissza akarja szerezni őt. Eliot más körülmények között ilyenkor udvariasan félreáll, ám ezúttal úgy dönt, hogy felveszi a harcot.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Miranda98 2019 máj. 09. - 00:26:42 10/10
Semmihez sem fogható, csodás és érdekes hangulatú film... évek óta újra szeretném nézni, de alig találtam rá. Fogalmam sincs, hogy lehet ennyire ismeretlen ez a film, bennem nagyon mély nyomot hagyott, főleg a hangulata.
wowow 2014 jún. 09. - 14:34:00
Furcsa keserédes romantikus vígjáték, de legalább annyira szomorú v. szomorkás, mint amennyire víg. Nekem tetszett.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu