Rablók

Bakancslistához adom
Braqueurs
francia krimi, 81 perc, 2015

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Ha pénzszállító kocsit kell kirabolni, Yanis Zeri az egyik legjobb a szakmában. A barátai, Franck és Nasser, valamint a testvére, Amin azon kevesek egyike, akikben annyira megbízik, hogy velük dolgozzon. De az újabb akcióhoz Yanis felvesz egy új embert is, a bombaszakértő Eriket. Minden a terv szerint alakul, ám Amin ezúttal hibázik, ami miatt kénytelenek egy helyi kábítószer-kereskedőnek kell dolgoznia. El kell téríteniük és kirabolniuk járművet, vagy a családjuk issza meg a levét.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Atis88 2017 okt. 29. - 15:20:19 6/10
Ez nem rossz akciófilm. Egyszer simán nézhetõ. Hiteles színészi játék, korrekt forgatókönyv. Manapság már ezt is értékelni kell. 6/10.
5/10
stupek2 2017 márc. 30. - 13:18:29 5/10
Ez egy kifordított bûnügyi film, mejbõl megtudhatjuk, hogy a bûnözõk is emberek, érzõ lények, akiknek családjuk van, összetartás van közöttük, mindent megtesznek egymásért. Még jó, hogy a végén meg nem sajnálom õket. Idõközben több embert profin megölnek, de mikor a saját családjuk kerül veszélybe, óriási összefogással nekilódulnak, hogy megszöktessék letartóztatott rokonukat. A " rendes, normális" rendõrök élete nem érdekli a rendezõt, irányukban semmilyen érzelmi reakció, vagy rendezés nincs. Láttam már ilyen filmet ami szintén francia volt, az rabló lányokról szólt, ez rabló férfiakról. Egy film, amely a rablók érzelmi oldaláról mutatja be életüket. Ha innen nézzük 10 pont, de én nem nézem innen , mert a film nagy mondanivalója, hogy beleérezzek a fõhõs személyébe, de én ebbe nem akarok.
7/10
pihes 2017 márc. 29. - 14:37:51 7/10
Tömény, akció dús kis film. Nekem tetszett.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu