Randy Cunningham, kilencedikes Ninja

Bakancslistához adom
Randy Cunningham: 9th Grade Ninja
amerikai vígjátéksorozat, 2012

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Randy Cunningham egyáltalán nem egy szuperhős alkat, mégis ő lesz az egyetlen, aki korántsem hősszerű jelmezével és a 800 éves Ninja útmutatójával harcba szállva, megvédheti a suliját és a világot a pusztulástól. Az új fiú, Randy lesz az újabb nindzsa a sorban, azok között, akik 800 éven keresztül védték a Norrisville Középiskolát, és már az első napján szembe kell néznie a veszéllyel.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
boom48 2014 szept. 15. - 00:03:56 Előzmény robicsek2
Csak egyetérteni tudok.

Múltkor már majdnem örültem hogy elkaptam egy olyan idõpontot amikor nem a Violetta megy, erre ennek az izének a története az volt, hogy kiccsákó túrta az orrát, a másik ELLOPTA A FIKÁJÁT, amit aztán fõhõs ninja-barátunk megpróbál VISSZALOPNI.

Na mondom...
robicsek2 2014 júl. 06. - 09:51:25
Komolyan mondom ez egy paradoxon! Hogy a fenébe lehet, hogy Régen jobban szebben rajzolt meséket, mese sorozatokat csináltak ? Most meg ahelyett hogy fejlõdne a rajzfilm ipar hanyatlik, és ilyen gusztustalan rajzú szarokkal árasztja el a piacot. Azért a könnyen szerzett pénznek is legyen már egy határa. Legyen már egy szint ami alá nem menjünk.

Csoda hogy egyre többen választják az animéket ? Ott is van jó pár tré rajzú. De azért akad bõségesen kiváló minõségû anime.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu