Reggeli járat

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Friss és aktuális - ez a Reggeli járat, a HírTv színes közéleti magazinja minden hétköznap már reggel hat órától. Hírek, interjúk, közérdekű információk és időjárás-jelentések, valamint a kulturális élet eseményeinek előzetesei. Mi mindig arról beszélgetünk, ami Önt is érdekli.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
kissjozef 2007 ápr. 09. - 23:04:47 Előzmény hardapa
Mégegy kép
kissjozef 2007 ápr. 09. - 22:57:39 Előzmény hardapa
Aztán, más esetkor amikor égetõen szükség volt bizonyítani, hogy mennyire kell a kordon a terület védelmére, azután éjszaka saját kommandósaival rálövet a rendõrszékház embertõl elzárt üres szektorára és utána büszkén állítja, naugye ..kell, én megmondtam.

Azóta nincs kordon és hálistennek nem történt semmi amirõl akkor beszéltek. Tényleg ez az egyetlen út, a hazugság? Nekünk is követni kell az elsõ embert ha érvényesülni akarunk vagy egyáltalán meg akarunk élni? Egy átlag becsületes állampolgár fizetésébõl nem lehet fenntartani egy házat egy lakást és vályogviskót is alig, talán a híd alatt meg lehet élni még, amíg amíg be nem vezetik a hajléktalan adót és még enni is kellene valamit.

Amit a megszorítások mellett megkeres egy átlagember az az éhenhaláshoz sok de a megélhetéshez nagyon kevés! Van itt olyan videó ami a témába illik.

<a target="_blank" href="http://videobomb.blogter.hu/video/NAGY_A_JOLET_-_mondja_Gyurcsany_Fleto" title="http://videobomb.blogter.hu/video/NAGY_A_JOLET_-_mondja_Gyurcsany_Fleto">videobomb.blogter.hu</a>

"Ennyit a szavahihetõségrõl tisztelt hírtv"
Az már egyértelmü kirõl van itt szó.
Sokan szégyenkezünk miatta.. a külföld elõtt is.

<a target="_blank" href="http://videobomb.blogter.hu/video/Thurmer_fikazza_gyurcsanyt" title="http://videobomb.blogter.hu/video/Thurmer_fikazza_gyurcsanyt">videobomb.blogter.hu</a>

Végül, ha keletkezett feszültség, ahhoz levezetésnek:
<a target="_blank" href="http://videobomb.blogter.hu/video/Fleto_es_a_Republic" title="http://videobomb.blogter.hu/video/Fleto_es_a_Republic">videobomb.blogter.hu</a>
kissjozef 2007 ápr. 09. - 22:50:58 Előzmény hardapa
..nem elég hogy megtévesztette az embereket, és amikor a tv nyilvánossága elõtt a választást megelõzõen szembe állították a riválisával aki szemére vetette többek között az orvosi (gyógyszer stb..) díjak bevezetését akkor mintegy kioktatásként mondta, mint egy gyermeknek úgy hazudta ellenfele Orbán és a tv nézõk szemébe "miniszterelnök úr, ezt vonja vissza! Legyen becsületes és vonja vissza!!"

Ezek után amit akkor a szemére olvastak és korábban sorban hárította azt hatalomra kerülése után pontok szerint sorban megvalósította. Azt semmiképp nem értem, ha valaki ilyen pozícióban eljátssza a becsületét, azt nem lehet hatásosan számonkérni olyanképp, hogy ne tudjon újabb mellébeszéléssel kibújni a felelõségre vonás alól.

Egyszer behazudja magát és a teminus alatt nem lehet óvást bejelenteni tisztességtelen módszerek miatt?
Attól mert hazug úton nyert még lehet legitím az eredmény?
Jogosan vetõdik fel a kérdés!

Amikor szóba jön bárhol mennyi valótlanságot mondott, arra a pártolói azt válaszolják, "mindegyik hazudik ebben a pozícióban akárhogy is hívják". Az viszont nem mindegy mennyit és milyen súlyu dolgokban füllent vagy kihazudja és kilövetii a szemünket is. Azt már nem veszik ilyenkor számításba volt-e rajta kívül ebben a pozícióban aki ellen ennyien kivonultak rendszeresen tiltakozni és lemondását kívánni. Az emberekeken meglátszik hol van baj az igazsággal, még ha csak egy töredékük megy is ki ez ellen látványosan tiltakozni.

Azt is idõnként hallom, "csak kétezer ember volt kint". Igen, én sem voltam kint de nem azért mert nem állok az igazságért harcoló tömeg oldalán. Nagyon sokan vagyunk aki együtt gondolkodik a tisztességes békés tüntetõ emberekkel, akiket nem lehet egyben említeni a néhény renitens és a tömeg közé kevert rendbontóval. Még azt is megkockáztatom a sok megélt hazugság okán, azok nem véletlen kerültek a békés tömegbe. (azt mi jobb ha nem tudjuk mi miért történik mint elhangzott már korábban a híres beszédben.) Az sem lehet véletlen, hogy a tv székháznál a ki tudja ki által felbérelt néhány romboló fiatalt miért nem emelték ki a nézelõdõk közük rutin eljérés szabálya szerint? Ez szándékos ok volt, hogy rá lehessen mondani a tömegre a közös felelõsséget. Hatalmas szinház volt az is de kicsit "drága jegyekkel" és fentrõl egy neves rendezõvel az élen.

Párton belüli szavazásnál is a fairplay szerint kellene járni. Ilyen esetben a szavazatokat csak pártonként azonos számu ember szerint lehetne figyelembe venni. Az x párt mennyi százaléka szavazott rá, csak a százalék arányt lehetne összevetni a másik párt százalékával, néhány fõs különbség esetén.
Amikor egyik részrõl szavaz példaként 50 ember és a másikbõl pl 70 akkor csak a százalék adhat valós eredményt.
Volt lehetõségünk látni, országosan a térképen látszott a narancs tömeg a kicsi vörös szeplõvel együtt.

Aztán, más esetkor amikor égetõen szükség volt bizonyítani, hogy mennyire kell a kordon a terület védelmére, a
hardapa 2007 jan. 18. - 11:54:20
Ennyit a szavahihetõségrõl tisztelt hírtv