Rejtekhely

Bakancslistához adom
Hideaway
amerikai thriller, 106 perc, 1995

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Hatch Harrison és családja súlyos autóbalesetet szenved. A férfi a klinika halál állapotába kerül, de az orvosok visszahozzák az életbe. Utána különös víziók kezdik gyötörni. Szörnyű gyilkosságok képei nyomasztják, ám a legszörnyűbb, hogy ezeket ő maga követi el! Hatch kezdi megérteni, mi történik vele, ám a felesége nem hisz neki. A férfi rájön, hogy az újraélesztése során kapcsolatba került egy veszélyes gyilkossal. Hatch ugyanazt látja és érzékeli, amit a gyilkos, és fordítva. És az már kinézte az új áldozatait: Hatch feleségét és lányát.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
wesker1 2011 aug. 15. - 08:58:54
Végül is ez a film más hozzászolásokat érdemelt volna, a sztoritrol és nem a regénygyökerei röl beszélni. Én annak idején 95 ben még talán a tv3 mon ilyen mozibemutatok mentek és teljesen sokkot kaptam mint mások sokan a bemutatójátol ennek a filmnek. Feszegették a tulvilági dolgokat hogyan lehetséges meg találkozhaatunk rég látott elveszitet szeretteinkkel és sok festményen szereplöö alakot mutattak közben. ez igy azt sugalta mindenkinek hogy erröl szol a film rejtélyekröl meg erröl a témárol, de átmegy a film krimibe azátn sajna, alig foglalkozik avval a témával,másrészröl sokminden rejtély marad a filmben illetve nem kapott megfelelö magyarázatot, elsiklottak mellette. de jo film attol, meg is néztem 2x egymás után.
Hannibal Lecter 2010 júl. 20. - 15:08:12 Előzmény Newcastle United
Ez nem igaz. King jobb. A Dolores is pl. szépiordalom, igazi lélektani dráma csak mocskos szöveggel.
5/10
Newcastle United 2007 márc. 13. - 07:54:57 5/10
Nekem Koontzban az nem tetszik, hogy nagyon sok regényében hasonló motívumok vannak: titkos kormányösszeesküvés, genetikai/pszichológiai kísérletek stb. Ha az ember több könyvet elolvas tõle, akkor kicsit egyhangúvá válik, legalábbis számomra. Kingnek viszont nemcsak a történeteti eredetiek, hanem igencsak jó írói vénája is van, utánozhatatlan stílusa. Nemcsak horrorban lenne sikeres. Kár hogy nem próbálkozott komolyabban szépirodalommal.
Barkertõl nekem a Korbács az abszolút favorit, elképesztõ hangulata van a könyvnek.
5/10
Newcastle United 2007 márc. 12. - 14:43:34 5/10
Ugyan-ugyan, Koontz fényévekre van Kingtõl. Barker is eredetibb nála.
5/10
Newcastle United 2007 márc. 01. - 11:37:01 5/10
A film viszont elég közepesre sikerült. Koontz regényére már nem emlékszem tisztán.