Rejtekhely

Bakancslistához adom
Stash House
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, 99 perc, 2012

Értékelés:

41 szavazatból
Szerinted?

David (Sean Faris) és Amy Nash (Briana Evigan) új házukba költöznek. Azonban hamarosan egy óriási adag kábítószerre bukkannak a falakba rejtve. Kiderül, hogy egy drogdíler lakását vették meg, akit korábban meggyilkoltak, s padló alá temették a holttestét. David és Amy a házat már nem tudják elhagyni, mert megjelenik a kábítószer után kutató Andy Spector (Dolph Lundgren) és néhány mindenre elszánt társa. Élet-halál harc veszi kezdetét.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
olahmiki1959 2020 ápr. 18. - 05:48:40
Köszi, hogy reagáltál egy 5 évvel ezelőtti hozzászólásomra!
Üdv!
ando888 2015 júl. 01. - 23:50:15
Ez B kategória. Mi az, újabban nem lehet pontozni a filmet?
olahmiki1959 2015 febr. 13. - 07:53:54
Jól, érdekesen indul a film, aztán "elgagyisodik" - van ilyen szó? Ha nincs, akkor alkotunk egyet...:)))

Rengeteg apró, bosszantó hiba.
SPOILER
A ház erõdszerûen van megalkotva, golyóálló üvegek mindenhol, gombnyomásra leereszkedõ páncélajtók, az összes elképzelhetõ hely bekamerázva, ugyanakkor a vezetékes telefon kis szekrénykéje kinn van a házfalon, hogy a betörõk rögtön szét tudják verni, és ezzel használhatatlanná tudják tenni!!!
Az amerikai rendõrség ebben a filmben is nyálfolyós idiótákból áll, akik a bûnözõk helyett a házigazdára lõnek rá többször is, a fõbûnöst pedig futni hagyják...:)
Mindenki szuper szervezettel bír, akinek a kezébe vágnak egy nagy kertészollót, néhány perc múlva semmi baja, vagy jelzõrakétával nyakon találják, plusz leesik a tetõrõl, nem töri a vállát és a lábait szilánkosra, hanem kis idõ múlva újból erõre kap, és tovább csinálja a cirkuszt.:D
A férjnek eltörik az egyik kezén az összes ujját, többször tiszta erõbõl arcon vágják-rúgják puskatussal, bakanccsal, de nem pisili össze magát a fájdalomtól, - mert kemény amerikai srác, na persze, - hanem viszonylag könnyedén átvészeli a megpróbáltatásokat.:D

SPOILER VÉGE

És a történet is rengeteg sebbõl vérzik, - arról nem is beszélve, hogy az ismertetõ is tele van pontatlanságokkal, Dolph Lundgren nem néhány, hanem EGYETLEN EGY mindenre elszánt társával jelenik meg, akivel persze rögtön össze is vesznek, és majdnem kinyírják egymást, ahogyan az már a "B" kategóriás filmekben rendre lenni szokott.

Egyszer megnéztük, több szót nem is nagyon érdemel...

Dolph Lundgrent azért sajnálom.:D Valamikor nagyszabású filmekben is szerepelt, aztán az évek alatt szép lassan visszasüllyedt az olcsó, közepes, vagy annál is gyengébb filmek szereplõi közé...:)
5/10
grubesa 2013 okt. 03. - 23:46:11 5/10
Amy és David beköltöznek új házukba. Azonban hamarosan egy nagy halom heroinra lelnek a falba rejtve, s mint kiderül egy drogkartel házát vették meg. Azonnal a rendõrséghez fordulnának, ám a házat nem tudják elhagyni, mivel felbukkan a kartel két embere. Szerencséjükre a ház valóságos erõdítmény. A véres macska-egér játék kezdetét veszi...
6/10
tomarill 2013 szept. 29. - 21:32:53 6/10
Kicsit a Pánikszobá-ra emlékeztet, egyszer nézhetõ.