Rejtélyek professzora - Baleset vagy gyilkosság

Bakancslistához adom
Mystery 101
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai krimi-dráma, 84 perc, 2019

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

Winslow professzor krimiírást tanít az Elmstead Főiskolán. Amikor egy tanítványa rejtélyes körülmények között eltűnik, a tanárnő mindent megtesz, hogy kiderítse, mi történt. A rendőrség kezdeti tiltakozása ellenére végül tanácsadóként részt vehet a munkában a sármos nyomozó oldalán.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
fclariss 2021 dec. 19. - 03:27:39 8/10
kellemes kikapcsolódást nyújtó, brutalitástól, felesleges horrorisztikus jelenetektől mentes, szokványos gyilkossági történetek, szimpatikus szereplők, megnézném a folytatást is, ha lesz
5/10
Nico71 2021 jan. 05. - 22:32:33 5/10
Fáradtan munka után vacsorához, vagy hétvégén koradélutáni kikapcsolódáshoz megfelelő. Egyszer nézhető, limonádé krimisorozat. A szereplők szimpatikusak, a környezet vonzó (szívesen laknék ott).

Nem értem, a Port.hu, miért nem sorozatként kezeli és jeleníti meg az adatlapját, miért önálló filmekként az egyes részeket. ??? 😮🤔 (mi csak két részt láttunk, de így nehezen követhető, mikor adják a tévében a többi részt)
3/10
alien1976 2020 nov. 21. - 04:50:36 3/10
Húúú, olyan volt mint egy TV sorozat bevezető része. Utána néztem, már van folytatása is. De valahogy az egész film sántított. Az első ami a film nézése közben eszembe jutott, az a erőltetettség, beállítottság. Nagyon mű volt az egész. A párbeszédek bemagoltnak tűntek, és erőltetettek. Nekem egyáltalán nem jött át a főhősnő profisága, vagy a rendőr profizmusa. Az egész film csapongó volt. A főhősnő egyszer olyan profin, folyamatosan beszélt az észrevételeiről, majd pár perc múlva, egy totál egyszerű kérdésre csak hápog. Nem volt valós a film. A csavar kiszámítható volt, és szinte előre vártam.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu