Rejtélyes földönkívüliek

Bakancslistához adom
Alien Mysteries
kanadai dokumentumfilm sorozat, 60 perc, 2013

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A Rejtélyes földönkívüliek című vadonatúj sorozatban személyes beszámolók alapján kaphatunk képet az elmúlt ötven év ufómegfigyeléseiről, a földönkívüliekkel való találkozásokról és a nekik tulajdonított emberrablásokról. Megismerjük Corina Saebles elrablásának történetét, és azt az esetet, amikor két amerikai pilóta egy fénylő gömböt látott a rendleshami erdőben. Az egyes epizódok hatásosan rekonstruálják a döbbenetes és megmagyarázhatatlan eseményeket, és izgalmas, időnként félelmetes utazásra invitálják a nézőket. A különös, sorsfordító találkozásokat a legkorszerűbb számítógépes képalkotási eljárások és zöld hátteres technikák keltik életre. A történetek valódiságát tanúk, vizsgálati jelentések és kézzelfogható bizonyítékok támasztják alá, például fizikai nyomok, fényképek, radar- és videofelvételek. Végül mindegyik epizódban tudósok és kutatók keresik a választ a kérdésre, hogy hogyan is lehetséges mindez?

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Torolt Felhasználo 2016 febr. 08. - 11:55:09
Tudtátok hogy az elsõ "ufo"-észlelések LÉGHAJÓKAT láttak? Emberekkel a fedélzeten.
Vagy hogy minden évben újabb formákat "látnak"? Pedig csak a "gyakorta látott" formákból van vagy 90.
Vagy a tény, hogy amikor anno a média felkapott egy-egy állítólagos élient, akkor mindenki olyat kezdett "látni"? Hiába, az emberek sokat isznak, sokat hazudnak, és vágynak a figyelemre.
1/10
Rövid G. atya 2016 febr. 08. - 09:49:05 1/10
Mindez a Discovery Science(!!!) nevû adón.
Áltudományos fasságok. Most épp egy nõ meséli, hogy erabóták az ufókok gyerekkorában. Aztán felnõttként megint. Sõt, a lányához is bementek.
Én meg ma reggel a Herri Potter voltam. :D
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu