Reklámvilág

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Próbakő kommunikáció és a Mediaedge:cia szerkesztésében készülő, hetente jelentkező műsor alapvető célja a hazai reklám- és médiakultúra érdekességeinek, kulturális és társadalmi vonatkozásainak, valamint a reklámszakma izgalmas oldalának bemutatása. Emellett a készítők nem titkolt célkitűzése a reklámok és a média általános megítélésének javítása.

A szűkebb szakmai közönség mellett főleg fiatalabb célközönségnek szánt magazin tartalma mindig a nemzetközi és a hazai reklám- és médiapiac legfontosabb eseményeire, újdonságaira koncentrál. A műsorban rendszeresen szó esik a média fontos trendjeiről, nagyszabású kampányokról, reklámszakemberek egyéb kulturális tevékenységeiről (írás, képző- és filmművészet, zene, televízió stb.), külföldi reklámforgatásokról, híres nemzetközi és hazai brandekkel kapcsolatos történésekről; röviden mindenről, ami érdekes, izgalmas és magával ragadó ebben a szakmában.

A magazin rendszeresen megszólaltat közismert szakembereket, emellett a szélesebb közönség számára is érdekes konferenciákon, rendezvényeken rögzített anyagok, különféle szavazások, illetve interaktív játékok színesítik a műsort. A minden adásban jelentkező hírblokk a nemzetközi reklám- és médiaszakma legfontosabb híreit, érdekességeit mutatja be.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?