Rémecskék 3.

Bakancslistához adom
Critters 3.
amerikai horror-vígjáték, 86 perc, 1991

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

A szőrös teniszlabdára emlékeztető, csintalan tűnő, ám roppant rosszindulatú földönkívüliek nem mondtak le tervükről, hogy mindent fölzabálnak Földünkön, az embereket is beleértve. Ezúttal az egyik lepusztult New York-i lakóházat szemelték ki maguknak, ott húzzák meg magukat. Persze nem nyughatnak! Féktelen étvágyuknak a lakók látják a kárát, akik érthető módon rossz néven veszik, hogy a tévéből ellesett ötletekkel terrorizálják őket. Az összecsapás kimenetele azonban aligha lehet kétséges, a kétségbesett lakók a ház tetejére menekülnek.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
zs9302 2014 nov. 04. - 14:38:20
Kb. ugyanolyan volt, mint a második rész színvonalát tekintve. Itt mintha jobban rámentek volna a készítõk arra, hogy humorosak legyenek a rémecskék.
Bina 2009 febr. 13. - 13:25:26 Előzmény King Diamond
Nekem nagyon tetszett, és Leo mellékes szerepe is kitûnt belõle.
A rémecskék meg nagyon cukik.
7/10
King Diamond 2008 aug. 10. - 17:36:51 7/10
Néhol Spoiler!

A Rémecskék harmadik része nekem kicsit kilóg az elõzõ kettõtõl, mert itt már nincs kapcsolat se a második végével, se Grovers Bend-del. Nekem eddig az elsõ rész tetszett a legjobban, itt ahhoz képest, hogy alig voltak Rémecskék (kb. 10-en ha lehettek), elég sokat szarakodtak velük a szereplõk. Voltak benne vicces jelenetek is (pl. mikor az egyik rémecske megitta a mosogatószert és buborékolt:). Ezek után kíváncsian várom az utolsó, negyedik epizódot, hogy hogyan zárják le a történetet.
7/10