Remények földje

Bakancslistához adom
Bir Zamanlar Çukurova
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott török drámasorozat, 75 perc, 2018

Értékelés:

75 szavazatból
Szerinted?

A helyi varrodában dolgozó, gyönyörű-szép Züleyha meg van áldva féltestvérével, Velivel, aki szerencsejáték-függő. Annyi tartozást halmozott fel a fiú, hogy megfenyegették: vagy összeszedi a pénzt, vagy odaadja nekik a húgát, Züleyhat. A mocskos alvilági férfi karjaiból csak igaz szerelme, Yilmaz tudja kiszabadítani a lányt, de nem akármilyen áron. A fiatal szerelmesek menekülni kényszerülnek egy ismeretlen világba...

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
mihenike jan. 22. 13:32:20 Előzmény libra26
OFF
Ezt mär többször akartam irni, hogy a sorozat cime finoman szolva sem felel meg az igazsägnak... Nekem mostanäban az jut rola eszembe, hogy "Ki itt belepsz hagyj fel minden remennyel..." (Dante Isteni Szinjätek)
OFF
mihenike jan. 22. 13:22:58 Előzmény libra26
Kellemes hetveget :) Ha a csütörtöki resz nem lett volna eleg, akkor itt van a penteki resz, amiutän majdnem lefagyott a "Winchesterem" :) ezt is spoilerbe irom, mert nem tudom, hogy hol tartasz :)


1. A Yaman villäban üldögel Sevda, Sermin, Zühleya es Demir es arrol beszelnek, hogy a Nöegyletnek uj Elnökre lenne szüksege es Sermin termeszetesen Z-t fogja ajänlani... Sevda es Demirem is tämogatjäk az ötletet!!!! Na tessek!!! Milyen messzire jutott ez a Zühleya Yaman Nagyasszony!!!! Ö igazgatja a birtokot, a cegböl is reszesedese van es most Elnökasszony lesz!!!! Örület :)!!!!
2. A Värosi Klubban a Nöegylet, Serminem javaslatära megszavazta Z-t Elnökasszonynak! Behice is tämogatta a szavazäst es mindenki orra alä dörgöli, hogy megvärjäk Y. örökseget es a gyerekkel meg Müjgannal lelepnek Cukuroväbol, mert öket bizony semmi sem köti ide es Fekeli Ur elmehet a sunyiba, mivel nem fogadta örökbe Y-t, igy neki semmi köze Kerem Alihoz. (Itt zärojelben megjegyeznem, hogy Serminemet miota erdekli, hogy jön a tel es a szegeny gyerekeknek nincs mit enniük illetve nincs meleg cipöjük???)
3. Behice addig-addig feszitette a hurt, amig Nazire neni kiakadt es felmondott. A Fekeli villäban kitör a boträny, Behice es Müjgan lelepnek. Vegül Nazire marad, hogy Fekeli Papa ne maradjon teljesen egyedül.
4. Ümet hölgyem összefutott a värosban Demiremmel es romantikus pillantäsokat vetett rä, majd szolidan jelezte,hogy jo lenne, ha Demir ur körbe vezetne a värosban.
5. Behice es Müjgan az ügyvednel ismet pofära esnek, amikor is kiderül, hogy haläla elött Yilmaz mindenet eladta ... szoval ugrott a takaros isztambuli häz es a magänrendelö...
6. Segitseg! Erre nem emlekeszem! Yilmaz mikor adta mindenet??? Egyszer mär Fikret is nyomozott es kideritette, hogy Hünkärnak adta el mindenet... de ez mikor volt es miert?? ez talän az egyik szökes elött volt, amikor Hünkar anyänk segitett nekik...??? jaj nem emlekszem :)
7. Es igen!!! Fikret es Ümit szeretök!!!! Oh Allah!!! Mi lesz meg itt???? es Ümit feladata lesz elcsäbitani Demiremet???? na neeeeeee!!!!!!
Ez a 3. evad nagyon erdekes! Kiväncsi leszek, hogy mit hoznak ki a 4. evadbol, amikor mär Demirem sem lesz ...


mihenike jan. 21. 18:22:46 Előzmény libra26
Szep jo estet kivänok :) Nos a csütörtöki resszel ismet kivertek nälam a biztositekot :) :) :)
1. Elöszöris Fikret sirkö szetvereset mär läthattuk egyszer ... nemde? :) ugyanazt a jelentet mutattäk mär hetfön is... Segitseg! ezt nem ertem!
2. Szoval vegre kiderült, hogy Fikret hazudott is meg nem is ... Vegülis Fekeli majdnem a bäcsikäja, csak eppen a kedves anyukäja összeszürte a levet Adnan Yamannal, tehät a verszerinti apja Adnan es azert jött Fikret Cukoroväba, hogy tönkre tegye Demir bätyäm eletet!
OFF Ez az Adnan Yaman mekkora mocsok ember volt...es Azize inkäbb hozzä adta Hünkärt es nem Fekelihez... Szegyen-gyaläzat! OFF
3. Müjgant komolyan mondom, hogy meg az äg is huzza..., hogy tudta magät igy lejäratni az uj Föorvos Asszony elött..??? De valoban igazad volt, az *Ümit egy ilyen Unisex nev :)
4. Amikor Fikret es Fekeli apänk elmentek a Klubba az estelyre,akkor Behicenek volt egy jo beszoläsa, hogy "ugyan hova mentek volna... Cukoroväba jött minden fontos üzletember az föld minden pontjärol" - Mert hät szegeny Müjgan nem is tudja, hogy mi törtenik a värosban, bezzeg Zühelya ismet egy piros ruhäban pompäzik a värosi klubban :)
5. Demir Yaman ismet tanubizonysägot tesz arrol, hogy mennyire szereti Zühleyät es Adnankät es Hünkär Yaman örökseget Zühelyänak adja! Z. persze ki is erdemlte, annyi szenvedes utän :) Es ahogy Hünkärrol beszel! Meg en is meghatodok! Mindannyiunk Anyja!!!!
6. Az estelyen Ümit es Fikret olyan pillantäsokat vetnek egymäsra, hogy egyertelmü, hogy ismerik egymäst Isztambulbol.... Persze, ha jobban belegondolunk, ki is akarna Isztambul helyett inkäbb Cukuroväban Föorvos lenni, ha nincs valmi hätso szändeka???? Hiszen Müjgan is csak ätmenetileg jött ide, de Yilmazom miatt maradt.
7. A mäsik furcsasäg, hogy amikor Ümit meglätta Sevdät, akkor körülbelül megällt benne az ütö... Na mostmär tudom, hogy Fikret nem Sevda fia, ugyhogy ujabb teoriäm van, miszerint Ümit lesz Sevda elveszett länya :) :)
8. Vegül, de nem utolso sorban pedig Zühelya felkeresett egy regi ismeröst (milyen ismerösei vannak ez annak a nagyasszonynak???) - egy magännyomozot, aki Hünkär ügyeben fog nyomozni! ui. en toväbbra is keresem azt a fickot,aki Hünkärnak nyomozott Behice utän :)

Kellemes Hetveget!!!!!!!
mihenike jan. 20. 18:36:59 Előzmény libra26
Üdvözöllek Cukoroväban :)

Reagälok arra amit irtäl, mert a tegnapi reszt ma neztem meg es a mait majd csak holnap fogom :)

4.-es pont : Ahogy Zühelya magät Nagyasszonynak titulälja, az valami fantasztikus :) De valoban, ugyan hova ment volna Adnankäval? ugy, hogy räadäsul Lejlät ott hagyjta Demiremnel? ugyan kerem... Sevda nem elfogult Demirrel, lätja Zühelya szenvedeset is. De itt a forgatokönyvironak valoban ugy kellett volna csavarni a szälakat, hogy Z. szeressen bele Demirbe es legyenek boldogok, mert ha D. is tävozik, akkor en mär semmi ertelmet nem lätom ennek a sorozatnak ...

5.-ös pont: Sevdänak valoban volt egy gyereke, ahogy mostanäban beszel, erre lehet következtetni es en itt megint csak visszaternek az erdeti gondolatomra, miszerint Fikret lenne Sevda fia...? Amikor neztek Gülten ruhäjät, akkor Z. emlitett valami nagy isztambuli csalädot es Sevda akkor is összerezzent... ezek szerint ez is ujabb titok!

6.-os pont: Behice egyszerüen förtelmes :) ronda is es a karaktere is borzalmas! Mär megint csak marhasägokkal tömi, annak a naiv Müjgannak a kis fejet!

7-es pont: Miböl gondolja Müjgan, hogy Ümit egy ffi? :) :) :)
9-es pont: En azt neztem, hogy ezek ott ejszaka mit is föznek? Menemet? vagy mit? az tulajdonkeppen zöldseges omlett? :)

OFF1.
Most, hogy napra kesz vagyok mindket sorozatombol, igy elövettem az Elärulvät (sajnos a FB-os kommentekböl nagyjäbol tudom, hogy mi törtent az 1. evadban, de azert megis nezem, mert nagyon jol jätszanak a szineszek es idönkent magäval ragad a sorozat hangulata). Te azt vegig nezted? Ällitolag nem vette meg a TV2csoport a 2. evadot.
OFF2.
Hu, a Nagykövet länyänak kär, hogy ez a cime, mert ugye a Nagykövet länya mär sehol sincs, räadäsul olyannira nincs sehol, hogy egy ideje, mär en magam is megfeledkeztem Narerol, annyira ätvette a föszerepet Mavi! Ami a többi szereplö sorsät illeti, az hagy kivetni valot maga utän, mert mär nagyon erzödik rajta, hogy a forgatokönyvironak improvizälnia kellett, amikor Neslihan beteg lett... Olyan dolgok vannak benne, mint, hogy peldäul Elvan nem mäs, mint Karaman elveszett huga es Celjan+Karaman egy autobalesetben meghalnak es räbizzäk Elvanra a kis Gedizt ... oh Allah! Ez meg nekem is sokkkkk :)
"Ganime" anyänk is eltünt, mint szürke szamär a ködben ... haha.
OFF
libra26 jan. 20. 11:40:02 Előzmény mihenike
Mint mókusnak az erdőtűz :) :) hát ezen azóta jól szórakozom, mikor az SÚ esetében írtad a nagy visszatérő Asimra :)

Na az eddigi heti gondolatok:

1. Ez a Gaffur hogy lehet ennyi átverés után is ennyire naív? :) komolyan mondom, megint megsajnáltam, holott szegény Gültent kéne sajnálni a zálogba adott föld miatt... :D

2. Remélem, Saniye mielőbb kideríti mi történt, ő rögtön tudta, hogy van valami a háttérben.. De egyelőre inkább elhitte a mesét...

3. Demir reakciója azért jó volt Gaffur bejelentésénél :) "szánalmas..." "kutyaa" a szinkron is fantasztikus :)

4. Züleyha mint az új nagyasszony és minden cukurovai anyja :) végülis, hova menne Adnannal? Mihez kezdenének? Mikor Yaman asszony is lehet a birtokon.. Sevda egész korrekten nézi néha ezeket a dolgokat, tetszik, hogy bár támogatja Demirt, Züleyha számára is ugyanúgy támasz, ez szimpatikus benne

5. Még több Sevda: de most gyanús, hogy ő is titkol/elhallgat még valami lényegeset az életéből... Szinte biztos, hogy neki is van egy gyereke és fix hogy elő is fog kerülni :D

6. Behice nénike e heti aranyköpései: "én igazi régi vágású isztambuli nő vagyok" "Mikor lettél te cukurovai lakos?" rémesen unszimpatokus ez a nő, de vannak szórakoztató pillanatai... Mondjuk nevetséges volt ez a bokaficam történet, hogy megússzon mindent :)

7. Jók ezek az unisex nevek a törököknél :) Müjgan biztos benne, hogy az új főorvos egy isztambuli doktor ÚR :)

8. Na ha Demir lassított felvételben néz egy nőt, abból bizony még baj lesz...
Vajon Züleyha majd féltékeny lesz vagy mi történik? :) persze gondolom nem most rögtön

9. Várom most már, hogy Fikret valami akcióba kezdjen vagy legalábbis összetűzésbe kerüljön Demirrel, most annyira csendben van mindenki :D eközben Behice néném szúrós szemmel nézi M&F éjszakai főzőcskézését és falatozását :)

Egyébként igazad van, vagy itt lehetett volna lezárni a sorozatot, vagy ha már itt nem, akkor azt hiszem a 3.évad vége lehetett volna még jó opció, hogy akkor már maradjon Demir... Nem tudom, utána hogyan lesz hiteles a történet...

OFF: a Nagykövetre már egy ideje semmi időm sajnos így nem nagyon tudok hozzászólni :( 1-2 Mavi&Sancar jelenetet láttam, aranyosak együtt
libra26 jan. 20. 11:22:20 Előzmény mihenike
Szia!! Na ezen jót nevettem :D eszembe jutott, mikor a Végtelen szerelemben Kemal szülei épp a Megtört szíveket nézték :D reklámozzák a többi sorozatot :))
libra26 jan. 20. 11:20:52 Előzmény Záporeső9
Köszi :) igen, sejtettem is, hogy inkább Yamanékhoz lesz köze, kíváncsi leszek most már, biztos lassan kiderül ez-az ;)
mihenike jan. 19. 18:43:00 Előzmény libra26
OFF
A minap a Nagykövetben Mavi es Sancar tv-t neztek es kepzeld mi ment a TV-ben??? nem mäs mint Miränka es Reyyan :) hät en nagyon jot nevettem :)
OFF
mihenike jan. 19. 18:42:02 Előzmény libra26
Szia!
Te jo Eg!!!

1. Gaffur csak Isztambulig jutott, ahol kiderült, hogy ätvertek es kicsaltak töle 2000 nemet märkät, igy visszaszivärgott a birtokra, de ott meg Saniyenek sem mondta el, hogy mi törtent vele, azt mondta, hogy a honvägy miatt jött vissza...

2. Behice otthon puffog es värja az örökseget

3. Megtatottäk a Mecsetben a 7. napon amit meg kellett tartani... tudod, ezekben a török kifejezesekben nem vagyok otthon :)

4. Zühelya felszivta magät es ätvette "Mindannyiunk edesanyja" helyet! Felvette a munkäs ruhät es folytatja Hünkär jotekonykodäsät. Talän vegre valahära Gülten es Cetin is összehäzasodnak es azzal együtt a többi pär is, akiknek különben nem lenne penzük megrendezni egy esküvöt!

5. Közben Fikret szetverte Adnan Yaman sirkövet (...egyre valoszinübb, hogy ö nem is Fekeli unokaöccse, hanem Adnan Yaman fia...??)

6. Miközben Zühelya ujjäszületik es elhatärozza magät, hogy a birtoknak szenteli eletet, addig Demirem összefut az uton egy növel, akinek lerobbant az autoja ... JAJ NEEEE!!! Ez lesz a "Mokus-nö"... tudod, aki ugy hiänyzik, mint Mokusnak az erdötüz ... :( :( :( Ö is hogy került ide? csak nem Fikrethez jött?
mihenike jan. 18. 16:56:17 Előzmény libra26
Szia!
Oh Allah, most Yilmazom haläla utän egy kicsit szenvedünk, de gondolom majd megint beindul a sztori!
Z. nem akar a birtokon maradni, de Demirt mär nem erdekli, hogy mit gondolnak roluk az emberek ...
Behicet toväbbra is csak a penz erdekli...
De az mär sosem fog kiderül, hogy mi törtent Hünkärral??? mi van azzal az emberrel, aki Behice utän nyomozott??? Ö nem ertesült Hünkär Anyänk halälärol...???? Es Gaffur hogy kepest ket ilyen nagy titkot elhallgatni???? - märmint, hogy ö ölte meg Hatipot es, hogy Hünkärt pedig Behice ölte meg-
Gaffur bätyäm megindult Nemetorszägba... ne nem tudom meddig fogja birni ... de van egy olyan erzesem, hogy fog ö meg jönni Demir urhoz könyörögni :)
8/10
Záporeső9 jan. 17. 20:58:39 8/10 Előzmény libra26
Fikretnek valójában Demirhez van köze. Apai ágon... :)
mihenike jan. 17. 16:47:16 Előzmény libra26
Szia!
Szoval a penteki reszeben, ahogy värhato is volt, a siräson kivül mäs nem is volt ...
Lassan mär szakdolgozatot irhatunk a török temetkezesi szokäsokrol, annyira reszletesen äbräzoljäk 1-1 temetes alkalmäval ezeket a szokäsokat ... Szivfacsaro volt, ahogy a kis Adnanka/Yilmazka (szegeny gyereket 1x igy nevezik, mäskor meg amugy..) oda szaladt Fekeli papähoz Y. sirja mellett...
Szent Demir a megemlekezesre is elvitte a kisfiut este.
Gaffur ismet hozta a formäjät... elöadta, hogy ök Yilmazzal mekkora nagy bajtärsak voltak ... persze arrol mär megfeledkezett, hogy annak idejen felszäntotta Yilmazzal a földet ... oh Allah!
Behice kificamitotta a bokäjät, igy se a temetesen, se a megemlekezesen sem vett reszt... persze Serminnek sem kellett több es märis beszologatott a banyänak, hogy mekkora szerencseje van, hogy meg a väläs elött halt meg Yilmaz, igy mindent Müjgan es Kerem Ali örökölnek ...
....

OFF
A Nagykövetet mär nem is nezed?
OFF
mihenike jan. 15. 22:01:22 Előzmény libra26
Szia!
Nagyon köszönöm a választ! ismét jót szórakoztam!
Sikerült megnéznem a csütörtöki részt is… Valóban, pont azért írtam, irónikusan, hogy ugyan milyen változás fog beàllni az állapotában, hiszen már félholt… de ha a szuperdokik szerint jobban van, akkor jobban van… 🤷‍♀️Amikor Fekeli távozott a Kórházból és hosszassan nézték egymàst, már lehetett sejteni, hogy ök bizony többet nem látják egymást :(
A Zühleya+Yilmaz-féle visszaemlékezések könnyet csaltak a szemembe, akármennyire is hiteltelen volt a színész játéka a sorozat vége fele!!!! A varrónö Z. és az autószerelö Y szerelme… :( Ami a legbosszantóbb, hogy végre együtt lehettek volna és egy banális dolog miatt kellett meghalnia… Ha beleképzelem magam Z. helyzetébe - én nem is értem, hogyan bírja éppésszel… Ne érts félre, nem ment el az eszem, hiszen nem bírtam Y-t…, de Y. halàla helyett akár véget is érhetett volna a sorozat… nem pedig még évadokon át folytatni…
Én amikor hónapokkal ezelött láttam youtube-on ezt a balesetet én azt hittem, hogy Demir miatt történik a baleset… Bár mondjuk még mindig nem vagyok benne biztos, hogy vki nem bügykölte-e meg a féket…?!??

Jövö héten jön egy ùj nö … na tudod, szerintem Ö is annyira hiányzik, mint Mókusnak az erdötüz… haha

Kellemes hétvégét!!!!!
libra26 jan. 15. 14:03:06 Előzmény mihenike
Szia!! :)

Hát, Yilmaz nem élte túl sajnos, hiába én nem rajongtam érte mint főszereplő, az ilyen jelenetek/részek mindig szomorúak... Szerintem nagyon szépen megcsinálták azt a részt, mikor az első rész jelenetét átvitték a Yaman villához - mikor Züleyha a varroda ablakából nézett ki a rá váró Yilmazra és rohant hozzá :) ezeket a visszajátszásokat majdnem megkönnyeztem :)

De jöjjön a kritika :D

1. Aykut doktor, Müjgan, a létező összes doktor az intenzíven... Mi volt ez a "Yilmaz egyre jobban van, fel fog épülni" ??? Egy másodpercre sem nézett ki jól vagy jobban, intenzív osztályon volt, azon az egy dolgon kívül, hogy magához tért, semmi jó nem történt, mindvégig haldoklott - ezt miért nem látta egy orvos sem??! :) Logikus gondolkodással: teljesen rendben, hogy a szerelme, az apja, a családja, a barátai reménykednek és bíznak abban, hogy ez jó jel, de itt a szem kinyitása akkora magabiztosságot adott mindenkinek, hogy Yilmaz holnapután már futva hagyja el a kórházat... A dráma kedvéért kellett így tudom tudom, de engem borzasztóan zavart, hogy a főorvostól kezdve ott a kórházban mindenki elhitte, hogy "jól van"... Holott Yilmaz csak a szerettei előtt nem akarta mutatni, világos hogy nagyon rosszul volt és érezte is, hogy meg fog halni, nem véletlenül akart épp Demirrel beszélgetni.... Drámai hatások szempontjából nagyon jó volt, a cukurovai orvostudósok viszont abszolút leszerepeltek ezzel a magatartással hahaha :)

2. Azize mama aranyos, de én se értem mi szükség ennyire tartósan a karakterére :) mellékszálnak persze jó, de most már nekem is kezdett sok lenni, hogy Sevdát hiszi a másik lányának...

3. Fekeli apuka :) a NÉNIKE megszólítás nálam is visz mindent :) :) és már le is tegezi simán, miközben Behice még mindig tisztelettel nyomatja az Ali Rahmet urat :) nagyon jó

4. Fekelit egyébként Hünkar és Yilmaz kiírásával totálra nullázták... Gondolom, majd Fikret&Demir kapcsán jönnek az új akciók, amikhez még neki is köze lehet

5. Demiremet tényleg szentté avatják lassan még így életében :) elég túlzó dolog ez, de azt nem lehet elvenni tőle az utóbbi időben, hogy hajlandó lett volna válni és kirángatta Yilmazt a kocsiból... Az, hogy a változása mennyire tartós és igazi angyal lett-e tényleg, meglátjuk ;) vitathatatlan, hogy a kis Adnant is őszintén sajátjaként szereti, de tényleg ott a sok kegyetlenség, amit ennyi idő alatt elkövetett... Persze Fekeli szerint ugyebár mindent meg lehet bocsájtani, de őszinte megbánás szükséges hozzá :) naa mindegy, most már Demir Yaman a másik fogadott fia :)....

6. Gaffur&Saniye&Fadik&Rasit
Rajtuk jól szórakozom mindig, de most a héten Y.haldoklása közben annyira érződött, hogy ezek felesleges töltelék percek a részekben... Igazad van, az a lánykérés felettébb romantikus volt :)

7. Fikret&Müjgan: kíváncsi leszek... Nem merném azt mondani, hogy Fikret oldaláról ez teljesen őszinte dolog, de lehet én fogok meglepődni :D Behice nénémnek mindenesetre nagyon nem tetszik a dolog :D azon jót nevettem azért, mikor Müjgan mondta, hogy a gyerek cumija Fikret kocsijában maradt, de ő nem fog ott kutakodni Fikret háta mögött, mire Behice rávágta, hogy ő örömmel :)

8. Fikret orvos unokatestvére is érdekes, szerintem ez úgy az unokatestvére, ahogy Fekeli a bácsikája :)

9. A pénteki siratós részt még nem néztem meg... Nem is nagyon bírom, mikor az egész rész arról szól, de meg fogom nézni ma vagy holnap aztán... Aztán várom a folytatást!
Kellemes hétvégét!!
mihenike jan. 14. 07:32:29 Előzmény libra26
Szia :) Nos a szerdai reszröl tul sok mindent nem tudok irni... Demirem maga az angyal, Yilmaz pedig feleberedt es egymäsra a biztäk a csalädjaikat, ha a mäsikkal törtenne valami ...
Volt egy vicces elszoläsa Demirnek, miszerint Yilmaz ennel nehezebb dolgokat is tulelt ... Ja igen, mondjuk, amikor Demir hätba lötte, beleesett a folyoba es Fekeli papa magähoz vitte ...
Idilli pillanatok,ahogy bent van Yilmaznal a ket nö a gyerekekkel ... ugy nezett ki, hogy talän tuleli, szoval nem tudom,hogy milyen fordulat fog bekövetkezni az allapotäban ...
Kellemes hetveget :)!
mihenike jan. 13. 07:39:42 Előzmény libra26
Szia! Tegnap este megneztem a hetfö-keddet, a szerdai reszhez mär nem jutottam el ...
Most azert en is kiakadtam, mert fogalmam sem volt Yilmaz balesetenek körülmenyeiröl... De vegyük sorjäban ....

1. Mindenki megkapja Yilmaz kväzi bucsulevet, amit ugyebär meg a nagy szökes irt ... A többszörös visszaemlekezesek arra is jok voltak, hogy Yilmaztol elbucsuzzunk ... Es nos igen, ezeket a jeleneteket ujra ätelve be kell lätnom, hogy Demirem es Hünkärom rosszabbak voltak mint maga az ördög!

2. Fekeli megbocsät Yilmaznak - Bocsänat, de amiota nincs Hünkär, azota Fekeli papa is nagyon unalmas lett ... De a fülemet toväbbra is bäntja a "venember" megszolitäs ... Demir es Yilmaz is kibekülnek ...

3. Behicevel mostanäban nagyon csunyän beszel Fekeli apänk es a "nenike" megszolitäson fogom a hasam a nevetestöl :)

4. Fikret nekem egy oriäsi kerdöjel ... Miert is jött Ö Cukorovaba es mi utän is nyomoz??? annyira bosszant, hogy tuljärt az eszemen :) haha :)

5. Ujabb pszichopata a läthatäron, megpedig Saniye... belehajtott az autoval a meleg häzba ... hät mondom ilyen nincs ... Vegülis Sevda tenyleg annyira idegesiti Saniyet, hogy azt mondta Gaffurnak, hogy probäljanak szerencset Nemetorszägban ... Erre a fekete haju felisten (Fadik szerint - haha) is jön a Nemetorszägi ötlettel es Gaffur, hogy leosztotta a fejet :) Nagyon jokat szorakozok rajtuk...

6. Rasit megkerte Fadik kezet ket töltött szölölevel elkeszitese közben ... Micsoda romantika :)

7. Ez az Azize mama karaktere is csak idöhuzäs nekem... soha senkit nem ismer meg, Sevdära azt hiszi, hogy a mäsik länya es közben Sevdät szidja, hogy miatta szenved Hünkär ... na jo ... no komment... szegeny Azize ...

8. Dramai fordulat!!!! Demirem elengedi Zühleyät, a szerelemet nem, de a häzassäg felbontäsäba beleegyezik... Mondom ilyen nincs! Ez most komoly? - en egesz vegig azt hittem, hogy az egesz csak egy ätveres es Yilmaz balesetet Demir fogja okozni...

9. Lejla marad a Yaman villäban, Kerem Ali a Fekeli villäban es Y.+Z.+Adnan/Yilmazka pedig együtt elköltöznek es uj eletet kezdenek... Igy is milyen gyönyörü häzba vitte Y. Z-t erre pedig hiv egy epiteszt, aki egy kacsaläbon forgo villät tervez nekik :) komolyan mondom, hogy akärmennyire nem kedveltem Yilmazt, azert ezen en is meghatodtam .... :) Es meg Gültent meg Cetint is oda vittek :)

10. Volt meg egy szep jelenet, amikor a härom gyerek együtt jätszott Y+Z uj häzäban.

11. Zühleya es Demir elindulnak a birosägra (en itt azt hittem, hogy Demir el akarja rabolni Zühelyat ...) ezzel pärhuzamosan Kerem Ali leesik a kanaperol es Müjgan elrohan vele mint egy örült ... A minden leben ket kanäl Nazire felesleges pänikot kelt es Yilmaz is rohan mint egy örült, megelözi Z+D-t (Y. eszre sem veszi öket ...?) de Demir es Z. felismerik Y-t ... Y. elvesziti az iränyitäst az auto felett ...

12. Közben a korhäzban taläkozik Fikret es Müjgan, majd együtt töltik a delutänt... F. vajon tenyleg beleszeret M-ba, vagy csak felhasznälja a terveihez ... ?

13. Yilmazon senki sem segit, csak Demirem ... Anyäd büszke lenne räd Demir - gondoltam magamban :)

14. A Korzhazbol Demir hivja fel Fekelit ...

15. Nos itt akar lassan veget is erhetett volna a sorozat... mär csak kväzi Behicenek kellene megbünhödnie ...
mihenike jan. 13. 07:13:05 Előzmény Récinew
Szia :) värunk szeretettel :) mi aztän minden kis apro reszletet kivesezünk (ha van idön) :)
9/10
Récinew jan. 11. 19:43:40 9/10
Sziasztok!

Köszönöm szépen, hogy időt áldoztatok a reagálásra.

Továbbra is kitartóan olvasni fogom a véleményeiteket.

Érdekes részek jönnek majd azért. Fikret szerepe megerősödik és egy új lány is bekapcsolódik.
mihenike jan. 11. 07:12:50 Előzmény libra26
Szia.
most megint lemaradtam ket resszel, pentek-hetfö... talän ma du tudom potolni...
Mivel lassan vege a Nagykövetnek es az Elärulva folytatäsät sem vettek meg, igy lesz idöm nezni Zühelya kalandjait.... de hogy mi ertelme lesz a 4. evadnak... azt nem tudom .... En ilyen sorozatot meg nem lättam, ahol ennyi fontos föszereplöt kiirtak .... ????? De valoszinüleg Törökorszägban van rä igeny, különben mär regen elkaszältäk volna ...
Jo szorakozäst, majd irok :)
mihenike jan. 11. 07:09:13 Előzmény libra26
Szia/Sziasztok!
Libra nagyjäbol leirt mindent helyettem. En is Demirnek kizärolag, mint sorozat-nezö szurkolok, mert a Yilmazt jätszo szinesz szämomra nagyon gyenge karaketer es Demir sokkal jobban magäval tud ragadni... Ketsegtelen, hogy Hünar es Demir büneire (amiket Z. es Y. ellen tettek) nincs bocsänat... de a forgatokönyviro szepen csürte-csavarta es valahogy megszerettük öket :)
Igy voltunk mi Efsunkäval is... hiäba volt ö a negativ szereplö a Sorsok utvesztöjeben, megis öt jobban kedveltük, mint Bahart, mert Bahar rettentö unalmas volt ....
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu