Renegátok

Bakancslistához adom
Renegades
15 éven aluliak számára nem ajánlott 85 perc, 2022

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Amikor Londonban egy nemzetközi drogbanda meggyilkol egy nyugalmazott zöldsapkás katonát, négy veterán SAS-társa úgy dönt, saját maga szolgáltat igazságot és megbosszulja őt.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
nefefe szept. 23. 12:22:39 5/10
Nem tudom mi volt a célja ennek a filmnek… Nekem először úgy tűnt, hogy a fő motívum a veteránok lelkiállapotának vizsgálata, a harctéri utóhatások kezelése és hasonlók. Az elején több helyszín, sokféle ember, sokféle tevékenységgel – elég zavaros volt, nem láttam az összefüggéseket. Persze később kitisztult a kép, összeálltak a dolgok. Amikor a nyugdíjas-klub nekimegy a maffiának, és persze minden simán megy, az egy kissé nevetséges volt. A plasztikás nők (főleg a plömplömszájú rendőrnő) sem emelte a film színvonalát… Hogy Danny Trejo és Michael Paré miért került ebbe a filmbe, rejtély… Az még nagyobb, miért vállaltak pár perces szerepet... Néha egész jók az akciók, néha vígjátéki elemek színesítik, összességében közepes film, egyszer nézhető.
Nagy1A márc. 29. 00:08:11 Előzmény Dörflinger
Te!!! Ezek mind hölgyek voltak???............egy "nő" sem volt közöttük??......mind hölgy volt?? aztakuvaannyát!!........oszt.........hogy lesz a kislányokból, lányokból, felnőtt nőkből..............csak egyszerűen.........Hölgy?? .............Hogy kell fogalmazni??...........hölgyi bugyi?? ....hölgyi távolugrás??.....hölgyi WC??.....stb!!???
4/10
Dörflinger márc. 23. 19:28:28 4/10
Végignézhető, de nagyon zs-kategória.
Nem szórakoztak a ruhába integrált festékpatronokkal sem, megoldották a lelőtt emberek vérének fröccsenését, és a fegyverek torkolattüzét is, CGI-vel.
4/10
ui: Ennyi szétplasztikázott arcú hölgyet, ritkán látni egy alkotásban.