Rettegés alkonyat után

Bakancslistához adom
The Town That Dreaded Sundown
amerikai horror, 86 perc, 2014

Értékelés:

27 szavazatból
Szerinted?

Hatvanöt esztendővel ezelőtt borzalmas sorozatgyilkosság tartotta rettegésben a texasi kisváros lakóit. A rendőrségnek minden igyekezete ellenére nem sikerült elkapnia a brutális gyilkost, aki nyom nélkül eltűnt. A gyilkosságok azonban most újra kezdődtek. A hatóságok versenyt futnak az idővel, hogy párhuzamot vonva a múltbéli és jelenlegi sokkoló bűncselekmények között, elkapják a gyilkost. Egy tizenéves lány lehet a kulcs ahhoz, hogyan is lehetne megállítani. Valós történet alapján.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Monster01 ápr. 18. 04:34:49 8/10
Nem annyira rossz film ez mint az értékelés mutatja, bár az igaz, hogy nem valami izgalmas. Egyedül az orális tevékenység jelenetnél tudott meglepni. A végén lévő nagy meglepetéstől se döbbentem le. Kb egész film alatt olyan érzésem volt, mintha egy Gyilkos elmék Kaszás epizódot néznék.

Egyszer mindenképp meglehet nézni. 10/8-as értékelés, a megvalósítás miatt. Pl: Nem takarós sablonos szexjelenet. Nem zöld háttér előtt készített spórolós jelenetek. Amit akartak, rendesen megcsinálták.
2/10
doricki23 2017 szept. 03. - 10:30:37 2/10
Gyenge, néha zavaros, nem izgalmas. 10/2 nekem
5/10
stupek2 2017 ápr. 19. - 12:45:14 5/10
Láttam már ugyanezt a "filmet" több változatban és más címmel is. Mindegyik ugyanarról szólt. Egyszer valamikor volt egy gyilkosságsorozat a faluban. Azt nem tudom minek ezt megünnepelni? Ez olyan mint a cigireklám. Nem leszoktat, hanem kíváncsivá tesz. A vége egy keverés! Horrorfilm. Erõsen!
8/10
King Diamond 2015 szept. 13. - 22:47:43 8/10
SPOILER IS LEHET BENNE!!!
Lehet, hogy elsõre egy tucat, klisés horrornak/thrillernek tûnik, de célszerû két dolgot megtenni, mielõtt megnézzük ezt a filmet. Elõször, megnézni az 1976-os, ugyanezen címmel készült "elsõ részt" (bár, én nem találtam egyik magyar oldalon sem, csak Youtube-on) és nem néztem meg én sem még, valamint utánaolvasni, hogy mi is történt igazából, mert hogy igaz történet alapján készült a film, még ha nem is mondják be az elején (ha jól emlékszem). Én a megnézése után elolvastam, hogy mi történt az angol wikipedian, "The Texarkana Moonlight Murders" cím alatt megtalálható egy elég hosszú cikk. Érdemes elolvasni, érdekes dolgokat tudhat meg az ember.
A film szerintem jó. Igaz, nem kell hozzá látni az 1976-os filmet, csak célszerû megnézni, mert gondolom valamilyen szinten összefügg a kettõ. A történet jó, bár nyilván adja magát a megtörtént események által. A szereplõk is jók, a gyilkos sem rossz, a gyilkolások közül némelyik elég ötletesnek mondható (például a harsonás), amik szintén a megtörtént eseményeket követik. És gyakorlatilag, mivel mind a mai napig nem tudták elkapni a gyilkost, így a filmben erre valamit ki kellett találni, és egész jól megoldották, ez is ötletesnek mondható. A helyszín, Texarkana városa engem magával ragadott, szép hely lehet, jó lenne eljutni egyszer oda is, ha másért nem is, de legalább e történet miatt. Egyszer mindenképp érdemes megnézni, fõleg, aki szereti a horror/thriller filmeket.
7.5/10
5/10
stupek2 2015 aug. 30. - 09:22:12 5/10
Kb Péntek 13. Végig rettegés, sok-sok éven át. Véletlenszerû széttrancsírozott hullák. Van benne szex is félmeztelen nõvel, b*zulás, tehát mondhatni a mai kornak megfelelõ felállás, látszik 2014-es.
Persze, amiért horrorfilm, ez is sötétben játszódik.
5/10
pihes 2015 aug. 13. - 14:53:10 5/10
Ezt a filmet, olyan alkalomra kell hagyni, amikor, nincs semmi.
Amikor, a 2 homok gyerek közül, az egyiket letrombitálja, na az, nem semmi...
Lehet, érdekes fordulat a vége!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu