Ripper Street

Bakancslistához adom
angol-ír misztikus sorozat, 2012

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
frenchbullie 2017 ápr. 01. - 08:02:42
:-)
frenchbullie 2017 márc. 31. - 13:18:48
Üdv! Most találtam rá erre a sorozatra az elsõ évad vége felé járok. A történet izgalmas, a drámai szál megható, a látvány és a hangulat tökéletes. A három fõszereplõ remekül színészkedik, hitelesnek hatnak. Úgyhogy "vevõ" vagyok a többi évadra is:-)
9/10
Wicky 2013 febr. 20. - 22:53:20 9/10
Vártam, hogy mikor kerül be. :)
Nekem tetszik, jó angol sorozat. :) Azért sokszor elég nehéz megérteni, még angol felirattal is. :D Ezért legalább kétszer megnézek egy részt, egyszer angol felirattal, utána magyarral is. :)Az elõnye még annyi, hogy vasárnap este is lehet nézni neten, mert 9kor adják az angolok, így csak egy jó streamet kell keresni.
Érdekes minisorozat, mert csak az köti össze a részeket, hogy mindegyik szereplõnek van titka és elõbb-utóbb mindenre fény derül... :)
Sajnos lassan a végéhez ér az elsõ évad (már csak 1 rész van), de berendelték egy másodikra is. Jó volt a kezdés, és a többi rész is követte, nekem a mostani (7.) nagyon tetszett.
Megfogott a hangulata, az utcák, ruhák, szereplõk... Szóval rosszat nem nagyon tudok róla mondani. És remélem így is marad. :)

(és ha az oldalon nincs, akkor legyen egy közös kép a fõbb szereplõkrõl :D)