Riválisok 3. - Nincs visszaút

Bakancslistához adom
Best of the Best 3: No Turning Back
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, 90 perc, 1995

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Amikor Tommy Lee látogatóba érkezik anyjához és húgához, megdöbbenve tapasztalja, hogy egy garázda banda tartja rettegésben a kisvárost. A banda vezetőjétől pedig nem idegenek a rasszista érzelmek sem, ezért Tommy családja különösen is veszélyeztetett, hiszen ázsiai származásúak. A férfi egy ideig ki akar maradni az egészből, mondván, hogy sógora, a helyi seriff majd elintézi a bandát. Ez azonban nem így történik. Amikor pedig Tommy családja közvetlen veszélybe kerül, a férfi úgy dönt, egymaga intézi el a bandát.

Stáblista:

Szereplők

Tommy Lee
Margo Preston
Donnie Hansen
Owen Tucker

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
balazsfilmes 2016 nov. 03. - 18:18:56
Az elsõ részhez képest a film egyre mélyebbre és mélyebbre ment, nagy a színvonalesés, az elsõ részben több mondanivaló érhetõ tetten.
Még az akció és egyéb jelenetek sem túlzottan kiemelkedõek. Ha Margót megerõszakolta volna az a hatalmas náci, az emelhetett volna a színvonalán a filmnek.
AvatáR Gil Maerth 2012 máj. 05. - 16:23:54
sajnos az elsõ rész még össze volt rakva, a második elfogadható, de ez????
sajna Philip Rhee a manager-ére hallgatott, amikor verekedõsbõl akcióhõst csináltak belõle.
8vajh honnan ért egy tékwandós egy pisztolyhoz?:(
lett belõle ez a szörnyû c kategóriás dolog, amit még Zsan Klód Van Dám is szégyellne.


van itt:
szép sorrendbe támadó elkövetõk,
célt tévesztõ rpg
a pisztoly jobb mint a géppityu
Játszi könnyedséggel vállon átdobált palkók (!!)

egy ember olyan simán lenyom 4-et mintha ott se lennének !
szégyen mondom, szégyen !

10/5
5/10
King Diamond 2011 júl. 07. - 17:19:29 5/10
A harmadik részt úgy látom, még kevesebben látták, mint az elsõ kettõt, a negyediket meg senki. Pedig arra is kíváncsi lennék, ha valaki tud valami linket vagy torrentet, ahol fent van, annak megköszönném, ha adna.
Ahogy látom, erre sem vesztegettem sok szót annak idején, bár sokkal többet most sem fogok. Nem volt annyira rossz egyébként, mint írtam 2008-ban. Valóban, láttam már egyszer, de most, így frissen megnézve többet adnék rá az 5 pontnál. De az igaz, hogy már nincs köze az elõzõ két részhez, amit kicsit sajnálok. De hát ez van, ebben már csak Tommy Lee van benne, meg a következõben is, ahogy látom. A verekedések jók voltak, a végén a lövöldözésbõl kimaradhatott volna Lee, mert õt verekedésben szokhattuk meg, de nem volt vészes. A 'fõgonosz' egész szívós volt, azt gondoltam, könnyebben el fog vele bánni Tommy. A változatosság kedvéért a szinkronban kapott egy harmadik hangot is Tommy, de ez is megszokható volt. Azt viszont látom, hogy a negyedik részre visszakapta Gesztesit. Nem volt egyébként rossz a történet sem, a fajháború behozatala. Az tetszett, hogy sosem voltak nagyon túlerõben Tommy ellen a többiek, mindig 3-4-5 emberekkel verekedett egyszerre, hogy életszerû legyen.
SPOILER
Tommy megemlíti a film során, hogy meg kellett ölnie egy barátját, ami nagyon bántja, és emiatt nem akar verekedni többet. Itt nem esett le, hogy konkrétan kire gondol. Amikor elõször mondja, hogy megölt egy embert, akkor Brakusra gondoltam az elõzõ részbõl, de utána hozzátette, hogy egy barátját. Itt nem tudom pontosan, kire gondolt, talán Alex Gradyre, Roberts karakterére? De õt miért ölte volna meg..mindenesetre érdekes.
SPOILER VÉGE
Egyszer mindenképp érdemes megnézni, habár nem abban a reményben, hogy olyan lesz, mint az elsõ két része. 6-ot vagy 7-et is megér ez.
5/10
King Diamond 2008 aug. 10. - 17:59:58 5/10
Ezt a részét még talán láttam a Riválisok-nak, mert rémlik, ahogy elolvastam a tartalmát. De sajnos ennek már semmi köze az elõzõ két részhez, csak lehúztak egy újabb bõrt a névvel. És láttam, hogy van még egy negyedik része is...
5/10
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu