Rob Roy

Bakancslistához adom
Rob Roy, the Highland Rogue
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol-amerikai kalandfilm, 78 perc, 1953

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Amikor a 18. század elején Anglia a hannoveri választófejedelmet, Györgyöt kiáltotta ki királlyá, a skót felföld elkeseredett küzdelembe kezdett, hogy a Stuart-házból származó Jakabot ültessék a trónra. A skótok harcolni is hajlandók voltak Jakabért, és ennek a harcnak élén Robert MacGregor, népszerűbb nevén Rob Roy állt, akinek fő ellensége Montrose hercege volt, aki nemcsak Robot, de egész klánját is szerette volna eltüntetni a föld felszínéről. Ám Rob családja és népe érdekében is harcba szállt, és megküzdött az álnok herceggel. Az ő legendája alapján készült ez az izgalmas kalandfilm.

Stáblista:

Szereplők

Rob Roy MacGregor
Helen Mary MacPherson MacGregor
Campbell, Argyll hercege
Hamish MacPherson
Montrose herceg

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
bluebird 2009 júl. 21. - 09:54:55 Előzmény Drakonish
Valóban nagyon bosszantó ez a 25 perces késés. Nagy szükségem lett volna erre a filmre. Véletlen valaki nem vette fel az elejétõl? Akár az elsõ 25 perccel is nagyon boldog lennék. Elõre is köszönök minden segítséget.
Bluebird
10/10
Drakonish 2009 júl. 14. - 00:41:33 10/10
Nekem nagyon bejött, sõt szerintem nagyon jó film! Esetleg nem tudná valaki egy beszerzési címet mondani, írni, vagy küldeni? az almos00@citromail.hu címre?
sage 2009 júl. 11. - 14:08:28
Kedves M1 ugy látom a kezdést itt se tudják betartani,na már ebben az adóban se lehet megbizni. Köszönjük a pontos kezdést nem tudtuk felvenni a filmet.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu