Robotzsaru 3.

Bakancslistához adom
RoboCop 3
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, 104 perc, 1993

Értékelés:

62 szavazatból
Szerinted?

A gonosz iparmágnás immár sikerrel bekebelezte Detroitot, s most újabb nagyratörő tervei vannak. Az elszegényedett kertvárosi polgárokat szeretné elüldözni az otthonaikból, hogy a lebuldózerezett házak helyén felépítse álmai városát: Delta City-t. Miután a rendőrség is az ő hatalmát erősíti, Robotzsaru úgy dönt, megválik a testülettől és az igazi jó fiúk oldalára áll. Ellenszegülve az agyát beprogramozókkal, hagyományos emberi és erkölcsi meggyőződéséhez híven harcba száll a gonoszokkal szemben.
Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
cellasto 2015 nov. 09. - 23:25:46
simán elmegy ez a rész is
fõleg,hogy visszakapta az elsõ rész zenéjét is néhol :)
persze közel nem hozza az elsõ rész hangulatát
no de verhoeven mestert nehéz felülmúlni :)
AvatáR Gil Maerth 2015 jún. 13. - 16:32:47
Otomo gyengén alakított: túl mûvészieskedte a dolgot
A legászabbak a punkok voltak :)
(legnagyobb jelenet: egyikük kerek sisakot akar tarajos hajára erõltetni :D
Robotzsaru: enyhe közepeset alakít.

10/5
eynrg 2014 aug. 31. - 17:37:47
Kár, hogy ez a rész megbukott, mert szeritem jó film. Lásd Sci-fi akciófilmek cikk a Régi új filmek blogban.
Danzig777 2013 márc. 21. - 10:59:52
Figy látom itt mindenki azért valami pozitívummal jelzi a filmet, amellett kicsit poénos tényleg, engem nem zavart. Személy szerint ebben találtam a legtöbb (hatásvadász, de kit zavar az egy ilyen filmben???) megható részt a 3 film közül. Elsõ amikor a néger nõ odateszi a bombát és leüti a rehabost, aztán leveszi a sapkát és utána elkezd szónokolni. A hideg kiráz tõle. Vagyis nem csak megható, hanem úgymond ilyen hatásos belépõkkel van tele a film, vagy akár kilépõkkel, amikor az összes rendõr ledobálja a jelvényét és elsétálnak!!! Az a rész valami eszméletlen megható pl. De a vége is jó, amikor a tv-ben látja, hogy a csaj beszél, alatt meg a zene lassú változata majd amikor már reménytelen a civilek helyzete akkor jön a levegõbe valami, és amikor kilövi a tankot és utána beindul a zene... IMDB 3.6??? SZÓRAKOZUNK??? ha nem is 8-9 de egy 6-7 BÕVEN MEGVAN, ezt az ilyen agyamentek szavazták le, akik meg voltak sértõdve, hogy más a fõszereplõ egy olyan filmben, ahol amúgyis végig sisak van rajta, vagy MASZK, mert Peter Weller-en is maszk volt, különben nem tudták volna megoldani, hogy a bõrével egy szintben legyen a robotfej hátulja... és ez látszik is rajta... úgyhogy a sok elégedetlenkedõ elmehet tudják hova. A Robotzsaru trilógia így egyben egy nagyon jó filmsorozat!!! Beleértve ezt is. Az meg hogy ninja robot, ezt sikerült kitalálni ha már japánból jött a fõ gonosz. most jobb lett volna egy 3. nagy robot is? ahogy az elsõ 2-ben? amúgy sem sokat szerepel benne, tehát elhanyagolható. Mindenesetre örülök, hogy felnéztem és nem csak ócsárolták, hanem mindenki azért jó szemmel néz a filmre. remélem senkit nem sértettem meg a véleményemmel!
diop 2011 júl. 23. - 11:45:49
És mint negatív utópia, egy 'erõs' társadalomkritika is egyben. De persze a robotzsaru filmekkel kapcsolatban ez már közhely.
diop 2011 júl. 23. - 11:40:37 Előzmény Vinogradov
Hát barátocskám te akkor sajnos még mindig megragadtál a 10-15éves szinteden. (: Vén fejjel újranézve nagyon jó kis filmek ezek, legalábbis az elsõ és második részek. Nyílván nem zuhanunk bele egy Bergman vagy Tarr B. nyitotta mélységbe, de nagyon fasza negatív utópiák ezek, mit negatív utópiák hiszen már most ebben a mocsokban élünk. Mekkorák már a reklámblokkok, MAX FACTOR 5000. (:
GörögNecsi 2009 dec. 24. - 18:40:03
Igen ezt kissé elbohóckodták és a Robotzsaruhoz méltó erõszak is elmaradt belõle!Pedig alapvetõen egy izgalamas befejezést lehetett volna csinálni! Fred Dekker barátunk nem tudott kihozni belõle sokat!Egyedül Lewis halála volt megindító a filmben,az a rész nagyon ott volt! Otomo szamuráj robot nem nagyon illett bele a képbe :D
A története jó a filmnek egyedül,hogy Delta City-t megépítik stb,a végén is nagy csatát láthatunk :D
Ami még halálos volt,amikor bement a Rehabos-ok fõhadiszállására és kérdezi az egyik; -Van tüzed? Bejön Robotzsaru a lángszórójával; -Nekem van!
Valamint a zenéje ami még segít,rajta :)
8-ig bírtam elmenni a pontozással!
ceia 2008 okt. 26. - 18:12:32
Nem pont ilyen "kivitelre" gondoltam hogy ember is van benne, hanem egyáltalán valami android-félére. Már ma is használnak olyan kis guruló robotot felderítésre, meg bomba felrobbantására. Ha lesz távoli jövõ, a technikai fejlettség lehetõvé tehet akár ember formájú robotot is, ami elfogja az elkövetõt. Nagyon jól haladnak a humanoid jellegû robotok fejlesztésével, és a mesterséges intelligencia is alakulgat..
http://www.youtube.com/watch?v=Q3C5sc8b3xM

A ninja robot tényleg idétlen volt, de amúgy tetszett a film!
Vinogradov 2008 okt. 26. - 15:48:30 Előzmény EM64T
A Robotzsaru és foltytatásai mindig is az übergagyik királyának minõsültek. Szerintem tudtuk mi ezt már akkor is, amikor még fél lábbal az oviban cserélgettük a részeket olyan méretû kazettákon, amelyekkel bármilyen szögbõl súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket lehetett embertársainkon elõidézni, ha ügyesen forgatták.

Persze, nagyon szerettük, meg kívülrõl tudtuk (ennek a résznek a végérõl is folyton ment az oltás a haverokkal, hogy "A barátaimnak. De önnek csak Robotzsaru!"), de attól még az egész egy nagyon nagy vicc.

Én magam tizenöt év felett nem nagyon ajánlom...
Súlyos agykárosodást idézhet ugyanis elõ: tegnap is, amikor néztem, szinte éreztem, ahogy sercegve pusztulnak el az agysejtek.
EM64T 2008 okt. 25. - 23:39:12
Az übergagyik királya, sírhatunk hogy az elsõ két rész készítõi nem vállalkoztak a harmadikra. Én magam elgalábbis sírok, mert amikor múlt héten és azelõtt néztem, immáron felnõtt szemmel, hát rá kellett döbbennem, hogy bizony azok nagyon-nagyon komoly és cool filmek, függetlenül a többletközléstõl (én pl. nem egy robotzsarus filmtõl várom, hogy társadalmi és filozófiai többletet hordozzon :), szóval rádöbbentem, hogy ezek tényleg olyan királky filmek,ehhez képest a hármas akkor visszalépés, hogy szinte fáj :( ELpuskázott lehetõség, pedig érdekes lett volan figyelni, hogy egy ihletett, hozzáértõ gárda Cain után milyen ijesztõbb ellenfelett tudott volna kitalálni (a nindzsarobot egy rémálom).
Blacksheep36 2008 okt. 25. - 21:32:33
Hát ja végülis jobban járnánk több száz ezer robotot kéne írtani mintha így lenne , hogy csak 1 van az is velünk ...
ceia 2008 okt. 25. - 17:13:47
Az elsõ rész vitathatatlanul jó volt, de a folytatások is nézhetõek. Nem rajongok a szuperhõsös filmekért, de a Robocop-nak van egy hangulata, amiért szeretem. Nem olyan idétlen mint a a pókember, vagy Superman, valami ilyesmi talán még lehet is a távoli jövõben. (ha lesz olyan..)
Az õsi téma, a jó és a rossz párharca jelenik meg ezekben a filmekben is, és mi szeretjük, hogy végül a jó gyõz.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu