Rockaway

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai film, 95 perc, 2017

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Egy férfi felidézi 1994 eseménydús Long Island-i nyarát. John és Anthony testvérek, akik az erőszakos apjuktól szenvednek. A fiúk abban reménykednek, hogy a New York Knicks kosárcsapata megnyeri a bajnokságot, és hogy könnyebb lesz az életük. A két testvér mindig is csak egymásra számíthatott és a titkaikra, egészen addig, míg nem találkoznak egy csapatnyi sráccal, akik révén megtapasztalják a szeretet és a barátság érzését, amit a sport révén érhetnek el. Igaz történet alapján.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
sexykex márc. 02. 17:52:19 7/10
Gyerekkor, barátság, durva, alkoholista apa – nem ismeretlen témák a filmvásznon. Ami talán túlmutat ezeken, az a gyilkosság gondolata és az életmentési akció. Mivel a testvéri szeretetre is szép példát nyújt hetest adtam, de valamiért közel sem tetszett annyira.
5/10
itsme1 2020 nov. 02. - 17:17:49 5/10
Hát jó, akkor leszek én az ünneprontó.
Bár ez a megtörtént eset nagyon szomorú, mégsem gondolnám, hogy filmvászonra való. Engem nem kötött le, és a végén sem érzékenyültem el, bármennyire is igyekeztek az alkotók.
Spooner 2020 máj. 21. - 09:09:46
Tetszett nagyon ;) hasonló mint a klasszikus Stand by me.. csak a 90es évek városi környezetében.. több utalás is van a nagy elődre :)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu