Rocky Marciano

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai életrajzi film, 99 perc, 1999

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Az olasz patkolókovács unokája volt a legkeményebb és legerősebb öklöző azok közül, akik valaha kesztyűt húztak. Nem ismert félelmet és a fájdalom szó is hiányzott a szótárából. A sportág történetének egyik legnagyobb alakja volt, ő az egyetlen bokszoló, aki egész pályafutása során megőrizte veretlenségét, mind a negyvenkilenc mérkőzésén győzött, és végül 1956-ban világbajnokként vonult vissza. Ellenfelei csak hat alkalommal tudták kiütés nélkül megúszni a mérkőzést.

Stáblista:

Szereplők

Rocky Marciano
Barbara Cousins
Al Weill
Frankie Carbo
Joe Louis

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
idõjós1010 2015 szept. 24. - 16:18:52
Óriási történelmi személyiség,bunyós körökben, mégis össze-vissza egyetlen filmet áldoztak csak rá 99-ben, amin érezhetõ, hogy nem fordítottak rá kellõ gondot. Nagyon sokszor volt olyan érzésem, mintha csak a kalapács címû filmet nézném újra, pedig az egy B-s film. Az 1976-os Rocky Balboa sokkal komolyabb élményt nyújtott, pedig jóval kevesebb benne a bunyó. Ennek a filmnek viszont gondolom volt némi valós történelmi értékei is, és ez adott neki némi pluszt, no meg a fõmérkõzés tetszett nagyon. Annak megvolt a kellõ feelingje.
camaro 2013 febr. 10. - 18:52:56 Előzmény drabál
Profi pályafutásának mérlege: 49 gyõzelem (ebbõl 43 K.O.). Veretlenül vonult vissza 33 évesen. A mai napig ez világcsúcsot jelent, melyet csak Larry Holmes (aki a 48. mérkõzése után azonban Michael Spinkstõl vereséget szenvedett) és Dariusz Michalczewski tudott megközelíteni (49 mérkõzés 41 K.O. 1 vereség)
drabál 2011 febr. 06. - 00:04:19
Mindszentynek ki húzott be,hogy akapcsolódó ajánlatok között szerepel?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu