Röhej

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai reality-sorozat, XI / 10. rész, 20 perc

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A Röhej új részében a podcastos komikus, Brendan Shaub csatlakozik Robhoz, Chanelhez és Steelóhoz, hogy megemeljék a kalapjukat néhány udvarias részeg előtt, hogy utazzanak egyet és hogy megismerjenek pár srácszakmát.

A műsor ismertetése: A Röhej és Rob Dyrdek újabb évadra való elképesztően nevetséges és abszurd internetes videóval tér vissza. Sterling Steelo Brim és Chanel West Coast Rob társaságában ismét izgalmas vendégeket fogadnak, köztük a rapper Future-t, az R&B énekes-dalszerző Ne-Yót, és a Smosh nevű, internetes videókat készítő szupercsapatot. Az idei különleges kategóriák, például az "Erősmár", a "Hétköznapi démonok", az "Esendő emberek" vagy a "Mágneslábak" láttán életetek végégi a hasatokat fogjátok majd a nevetéstől.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Rövid G. atya 2016 ápr. 22. - 21:44:40
Röhej? Inkább szánalom... :(
boom48 2014 júl. 18. - 20:10:01
Ha valakit esetleg érdekel mi ez:

Alapvetõen egy rakás "vicces" youtube-os video, nagyrészükben a nép leesik vagy elront kunsztokat. Mielõtt ezért leírnátok a mûsort jegyezzük meg hogy maguk az alaphelyzetek miatt már röhelyesek a szerencsétlenek, mint az amerikai aki életében elõször látott havat, hát elsazaldt a sarki marketbe, vett egy sílécet, épített egy rámpát az utca végében - ami 3 méterrel lejjebb folytatódott tovább. És aza kis bucka az életben nem lassítja le a drágát mikor odaér. Így mikor azon az össz-vissz 3 méteren amennyin gyorsul leesik a lécrõl és felkenõdi ka villanyoszlopra, még külön örülünk is hogy ennyire béna és nem lett nagyobb baja (ha leesik az utca végén, akkor lett volna!).
Ja, és a mûsorvezetõ profideszkás, ez is magyarázza miért soka deszkás-szörfös, egyáltalán: sportos video.

No persze akad itt cuki-cica video is, meg elképesztõ-hogy-sikerült betétek is. A mûsor elején a figyelmeztetés "felnptt témák és meztelenség" ÉRVÉNYES, azaz biztos hogy elõbb-utóbb pár részenként elõkerül valami vidcsi amiben részegek püfölik egymást másfél méteres mûbránerrel. Ez van.

No meg vendégek. Általában csak apropónak vannak, meg mégis "sztár" kell a mûsorba, de ha nem csak önmagát ajnározza vagy kényelmetlenül feszeng (sajna évadonként mindig van egy tahó), akkor tovább fokozzák a mûsort.

Van még két mûsorvezetõ is: Chanel West Coast (NEM Caitlin Upton!) akit a nevetéséért tartunk (olyanm int John Cena a WWE-ben: vagy útálod, vagy szereted, de valamelyik!), meg Sterling Brim aki a számítógépet kezeli, és igen, vannak keményen fehér-ellenes rasszista beszólásai AMI VICCES TROLLKODÁS.

Tipikusan az a mûsor ami tényleg színtiszta, habkönnyû szórakoztatás. Egy gyors, felüdítõ fürdõ az agyadnak lefekvés elõtt hogy jókat álmodj ,D
gopocher 2014 jún. 29. - 08:37:26
kurva nagy!imááááááááááááááádom!szarrár röhögöm magam habár Richard Hammond simán lenyomja! :D
boom47 2014 máj. 23. - 22:58:45
A vámpírnaplókos fekete csajjal a rész király volt.

Mindig király, de van 1-2 rész ami tényleg kirívóan sikerült.
Endy88 2014 febr. 17. - 18:18:15 Előzmény boom47
:-)
Csak mert még nem vol topicja... Én is nézem néha.
boom47 2014 febr. 15. - 22:45:27
Én.
Endy88 2014 febr. 15. - 22:27:52
Nézi ezt vki?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu