Rongyrázók

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai szórakoztató sorozat, 7. rész, 60 perc, 2008

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Kíváncsi arra, hogyan utaznak a gazdagok? Bepillantana a kulisszák mögé, hogy milyen ételek-italok és garantáltan drága, valamint exkluzív termékek közül válogathatnak? Ha a válasz mindegyikre igen, akkor tartson velünk, hogy megmutassuk mi mennyibe kerül ott, ahol az ár egyáltalán nem számít!

A műsor ismertetése: A Rongyrázók egy olyan show, melyen keresztül betekintést nyerhetünk az igazán gazdagok világába, megismerhetjük életmódjukat. Luxusautók, jachtok, wellness központok és szállodák, nyaralók és tengerparti villák, faházak a hegyekben és Las Vegas, a Rongyrázók olyan ajtók mögé nyújt bepillantást, melyeken általában csak a leggazdagabbak sétálhatnak be. A legnagyobb építészek és tervezők mutatják be híres munkáikat, kalauzolnak a színfalak mögé a földkerekség legpazarabb és legkülönlegesebb helyein. Ez tényleg mindennek a legjava.

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?