Rosamunde Pilcher - Wohin du auch gehst

Bakancslistához adom
német romantikus dráma, 90 perc, 2010

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i szept. 13. 14:36:34 9/10

Rosamunde Pilcher - Bárhova is mész (2009)
A „Santa Canine” novella nyomán

Sabrina Wellington, szállodatulajdonos Cornwallban, amit a férje két évvel ezelőtt bekövetkezett halállal végződött balesete óta egyedül vezet. Sabrina nem túlságosan jó üzletasszony, így a hotel a csőd szélén áll.

Egyedüli személy, aki segíteni tudna rajta, az édesanyja, Tilda. Sabrina viszont évek óta elutasít minden kapcsolatot az anyjával. Az utolsó kísérlete, amit még a pénzügyi csőd ellen tehetne, Londonba megy. Szeretne a bankügyi tanácsadójával beszélni.

Útközben bekövetkezik egy baleset, amelynek részese egy másik fiatal nő is. Mint ahogy kiderül, Sabrina gyerekkori barátnőjéről van szó, Lisáról. Évek óta nem látták egymást. Lisa annak idején egy boldogtalan szerelem miatt Londonba ment.

Most viszont nagyon is elégedetlen az életével -, szerelmes Vince Stevensbe, egy ügyvédbe, aki viszont nem viszonozza az érzelmeit. Lisa ezért felmondott az ügyvédi irodában és a legszívesebben mindenből kiszállna.

Spontán úgy dönt a két barátnő, hogy az életükben rövid időre szerepet cserélnek: Lisa megy Cornwallba és átveszi Sabrina állását, a hotel vezetését. Sabrina viszont beköltözik Lisa lakásába Londonban és megpróbál valami lehetőség után nézni. A csere mindkettőjük életét totál fejre állítja; a következmények: bonyodalmak, izgalmak, szereptévesztések és csalódások. Viszont új lehetőségek, perspektívák és nem utolsó sorban új szerelem születik mindkét nő számára.
Lakatos Mónika - Romanimo
2019. november 12., 19:30 Lakatos Mónika - Romanimo

Évszázados roma balladák és ritmusos pergetők a Müpában.

Jegyvásárlás