Rosamunde Pilcher - Apánk első szerelme

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher: Das Vermächtnis unseres Vaters
német romantikus dráma, 2018

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Iris Harding
Patrick Yale
Maura Winterbottom

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
grosz_i aug. 12. 07:39:16 8/10

Rosamunde Pilcher - Apánk első szerelme (2018)
Az ajka érintése „A touch of his lips” novella nyomán

Iris Harding, végzős újságírószakos hallgatót, egy általa ismeretlen nő, Greta Winterbottom megkéri, végezzen el egy kutatást. Greta tudja magáról, hogy gyógyíthatatlan beteg. Már nem is képes arra, hogy elhunyt apja, John kívánságát teljesítse, találja meg apja ifjúkori szerelmét. Greta éppen ezért megkéri Irist, hogy a kutatás titka maradjon köztük.

Maura, John utolsó felesége, valamint annak fia, Patrick erről nem tudhatnak meg semmit. Maura és a szeretője Timothy a kezdetektől ellenségesen viselkednek a találkozásukkor. Patrick sem viselkedik különbül, azonkívül úgy tűnik, a törvénnyel is összeütközésbe került.

Iris nem is sejti, hogy az első találkozásuk Gretával, egyben az utolsó is lesz. Már a következő napon a súlyos betegségében meghal. Mégis Iris úgy dönt, hogy hozzákezd John nagy szerelmének a felkutatásához. Bár segítőkészek a faluban, a keresés mégis bonyolultabb lesz, mint amilyenre a nő számított.

Iris amikor Greta kutyájával találkozik a strandon, újból összefut Patrickkal is. Sejti, hogy a férfi elutasító magatartás maszkja mögött egy különleges, szeretetreméltó ember rejtőzhet. Patrick vezeti a helyi rádióadót, és egy környezetvédelmi botrány nyomára bukkant. Cornwall partjai közelében fúrótornyokat terveznek felállítani és ezt szeretné ő minden rendelkezésére álló eszközzel megakadályozni. Az olajfúró társaság pedig mindent bevet, hogy Patrickot és a rádióadó munkatársait megfélemlítse.

A további megtorlások kivédése érdekében Patrick a műsorszórást egy 3 mérföldes zónán kívülről, egy hajóról sugározza, így Iris is lehetőséget kap első műsorának vezetésére.

Iris ugyan Londonban együtt él a barátjával, Marc-kal, de egyre szerelmesebb lesz Patrickba. Amikor John Winterbottom egyik ismerősének segítségével kitalálja ki is volt a titokzatos ifjúkori szerelem, akkor nem csak az érzésvilága, hanem a további élete is más irányt vesz.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu