Rosamunde Pilcher: Foglalt szívek

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher: Besetzte Herzen
német vígjátéksorozat, 2014

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Steve Hedgeson ambíciózus fiatal ügyvéd. Épp szerelme, Cora álomházának tervén dolgozik. Cora azonban szakít vele. A házba más nő, Jennifer Miller költözik. Jennifer a helyzetet kihasználva Steve feleségének adja ki magát. Barátai rajonganak a nőért és úgy gondolják, ő a megfelelő társ a férfi számára. Steve az utolsó, aki észreveszi, mekkora szerencse érte.

Stáblista:

Szereplők

Steve Hedgeson
Albert Hedgeson
Kate Hedgeson
Cory Rogers
Sheela Manning

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
grosz_i 2019 szept. 12. - 11:58:34 10/10

Rosamunde Pilcher - Foglalt szívek (2013)
Levél Denis-től – „A Letter From Denis” novella nyomán

Steve Hedgeson, fiatal építész álmai nőjének egy álomházat épít és végül csak rémálom lesz a történet folytatása. A gyerekkori barátnője, Cory kikosarazza, aztán meglepetésként „megszállja” az álomházát Jennifer Miller, és vele Steve átvigasztalódik egy éjszakán át Cory miatt.

Jennifer egy „Gyors-Randi” ügynökség inkasszóbehajtója miatt a lakásából menekülni kényszerül és épp Steve lakásába kerül. Stevet meglátogatja az apja, és egy félreértés révén, aminek a nő nem mond ellent -, Steve apja, Albert Jennifert Steve feleségének tartja. Albert szeretettel üdvözli őt a családban és meg is hívja mindkettőjüket az otthonukba.

Raven kastély, ahol Albert a feleségétől, Kate-től történő elválása óta még mindig együtt él, egy egyértelmű válaszvonal osztja két egyenlő részre közöttük a kastélyt. Albert a keleti, Kate a nyugati szárnyban lakik. Mindketten belátják, hogy a válásuk hiba volt, de túl büszkék ahhoz, hogy ezt be is lássák.

Albert nemrég megtudta, hogy parkinsonos, viszont ezt elhallgatja a volt felesége elől, mert nem akar csak részvétet tőle. Helyette -, Jennifer ösztönzésére egy Gyors-Randi Ügynökség révén találnak egy férfit Kate számára, a nő pedig szintén női partnert keres Albert számára, ami jó nagy káoszhoz vezet.

Félreértésekre ad okot az is, hogy az újonnan megszerzett Jennifer és „anyósa-apósa” közötti kapcsolat egyre bensőségesebbé válik, míg Stevennek munkahelyi gondjai támadnak, amelyek őt több napig is az irodához kötik.

Cory távozása miatti frusztrációja miatt Steve úgy dönt, eladja az álomházát. Meglepetésére ott találja Jennifert, akit időközben az egész falu az ő feleségének tart és gratulálnak neki. Hamarosan Steve szívének komoly döntést kell hoznia. És a mások által foglalt szívek a Jennifer által keltett káosz miatt a csúcspontját Steve álomházában egy házavató-partival éri el. Már a szívűkben is letisztult a helyzet, tudják, hogy az kiért is dobog. …
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu