Rosamunde Pilcher: Maradj velem!

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher - Solange es dich gibt
német romantikus dráma, 86 perc, 2004

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A szülei halála után Milly Cohen nagyanyjánál él öccsével, Kevinnel. Pénz szűkében Milly munkát vállal a régiségkereskedő Phillip Barnesnál. Milly szinte egyedül vezeti az üzletet, Phillip mégsem ismeri el őt egészen addig, míg el nem veszíti. Mikor rájön, mit veszített, már nem csak a lány munkaerejét, de a szívét is magáénak akarja tudni.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
grosz_i 2019 jún. 14. - 07:06:36 10/10
Sajnos a Jocky TV a tervezett műsorából (2019. VI. 17-21.) törölte...

Csillaghullás augusztusban, Szerelmi játszma, Maradj velem!, Szerelemhajó és az Éj királynőjét is...
Vajon kinek szándékoznak ezzel örömet szerezni, vagy mi lehetett az igazi motivációjuk erre?
(Rosamunde Pilcher: Sternschnuppen im August, Solange es dich gibt, Liebe im Spiel, Segel der Liebe, Königin der Nacht)
10/10
grosz_i 2019 jún. 11. - 18:35:07 10/10
Rosamunde Pilcher: Maradj velem!
Milly Cohen az élete során semmit sem kapott ajándékba. A nagymamájával, Cathyvel és öccsével, Kevinnel él szerény körülmények között
Szülei balesetben bekövetkezett halála után feladta a művészeti tanulmányait és különböző munkákat vállalt – jelenleg Philip Barnes-nél, egy bárdolatlan agglegény régiségkereskedőnél dolgozik.
A régiségség boltban sem alakul a karrierje a legjobban, bár Milly a munkáját teljes odaadással, szívvel-lélekkel végzi.
Csupán akkor válik egyértelművé Philipp számára, hogy a vállalkozás gyöngyszeme lett Milly, amikor a nő – a főnöke kellemetlen, lehetetlen viselkedése miatt - felmond neki, bár ebben szerepe van az öccse megbetegedésének is.
Philip Barnes számos új munkatárssal is próbálkozik, de igazán egyikkel sem elégedett, míg rá nem jön, hogy mi is ennek az igazi oka: ugyanis beleszeretett Millybe. Tanácsot két a nővérétől, Racheltől, hogyan nyerhetné vissza Millyt, de már késő. Ugyanis Milly elfogadta ifjúkori barátjának, Tristannak a házassági ajánlatát, mivel Tristan nem csak munkát szerzett számára egy aukciós házban, hanem a szükséges pénzt is felajánlotta Kevin egyre sürgetőbb műtétjéhez.
Ugyanakkor a nagymamája, Cathy érzi, hogy Milly Tristant nem szereti, csupán hálából menne hozzá feleségül. Azt semmi esetre sem akarja, hogy az unokája ugyanazt a hibát elkövesse, amit ő elkövetett egykoron – és így úgy dönt, egy sokáig titokban őrzött titkot felfed.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu