Rosamunde Pilcher: Mély érzelmek

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher - Tiefe der Gefühle
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 89 perc, 2004

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Christine Winterborough álmai állására jelentkezik mint tengerbiológus. Míg a visszajelzésre vár, elhatározza, hogy meglátogatja magányos, örök romantikus nénikéjét Clifton Hallban. Az utazás kis híján meghiúsul, ám a rejtélyes és sármos Jonathan a segítségére siet, akinek szintén a városban akad dolga.

Stáblista:

Szereplők

Christine Winterborough
Jonathan Ashford
Holly Winterborough
Nancy Marlow

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
grosz_i 2019 jún. 19. - 20:55:39 10/10
Rosamunde Pilcher – Mély érzelmek (Tiefe der Gefühle – 2004)
Jonathan című novella nyomán
Christine Winterborough, az ifjú és lelkes tengerészbiológus és búvár elutazik a szeretett nagynénjéhez, Hollyhoz, aki magányosan él a cornwalli ősi birtokon.
Épp a megérkezésekor találkozik a vonzó külsejű és titokzatos Jonathan Ashford-dal, aki azt állítja magáról, hogy oknyomozói úton lévő újságíró. Flört kezdődik közöttük, de Christine csalódásai okán tartózkodik attól, hogy egy újabb férfival komolyabb kapcsolatot alakítson ki.

Hamarosan újra találkozik az első, de szerencsétlen végződéssel járó ifjúkori szerelmével Tim Marlowe-val, aki apja, Jack és nővére, Nancy búvárbalesete óta állandó pénzzavarral küzd és jelenleg búváriskolát működtet.
A férfi örül a találkozásnak és egy tengeri merülés során és a nő egyre közelebb kerül Timhez. A fiú örül, hogy Christine ismét visszatért az életébe.

Egy aukció során találkoznak Jonathan Ashford-dal, aki feltünő érdeklődést mutat Nancy iránt és régi tengerésztérkép szakértőnek adja ki magát.
Senkis sem sejti, hogy valójában a tengerészet álcázott nyomozója, aki orgazdák után nyomoz, akik régi hajóroncsok kincsét ellopják és értékesítik.
Mivel Jonathan valódi kilétét felfedni semmiképp sem akarja, de ugyanakkor őszintén vonzódást érez Christine iránt, kétségbeesetten próbál valami kiutat keresni.
Christine helyzete is hasonló, mert többszöri találkozása Jonathannal világossá teszi számára, hogy szereti a férfit. Egyszerre csak lehetetlennek bizonyul ez a szerelem, mert néhány szerencsétlen félreértés után azt hiszi a nő, hogy Jonathan hazudik neki.
Mindketten kétségbeesett küzdelmet kezdenek a boldogságukért.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu