Rosamunde Pilcher: Rundum glücklich

Bakancslistához adom
vígjáték, 2015

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i 2020 aug. 15. - 21:33:06 9/10

Rosamunde Pilcher - Akik mindig boldogok (2015)
Egy csendes, nyugodt nap „A nice quiet day” novella nyomán

Betty Hunter egy vígkedélyű fiatal pék, és a nő szenvedélyből választotta ezt a szakmát. Ha pár kilóval kevesebb lenne -, gondolja, akkor meg is találná az álmai férfiját. Éppen egy baleset során találkozik vele. Az elbűvölő férfi egyenesen a hetedik mennyországba repíti.

Betty nem is sejti, a férfi egy csaló. Marc Combe szeretné a hasonlóságát a nagy autóversenyzővel, Johnny Payne-nel kihasználni. Marc alias Johnny éppen úton van a legnagyobb rally-rajongó társasághoz, és vele az egykori hobbypilóta, Richard Parcely, hogy egy oldtimer rallyen pénzt kasszírozhassanak be.

Betty imponálni szeretne Johnnynak, és úgy dönt, minden eszközzel megszabadul a felesleges kilóitól. Simon, Betty gyerekkori barátja árgus szemekkel figyeli, hogyan gyötri magát Betty egy gyors eredmény érdekében ananászdiétával, termo-ruhával meg vibrációs tréninggel.

Az viszont elmarad. Frusztráltan nagy mennyiségű bor elfogyasztása után Betty és Simon végül aztán az ágyban köt ki. A közös éjszaka utáni sokk hatására Betty is csatlakozik a Rallye Szervezethez. Simon a vendéglőjébe menekül, hogy élvezze a gasztronómiai különlegességeket és hogy fényezze a hírnevét. Betty fáradozása Johnnynál eléggé kecsegtetőek: a lány egyre inkább közel kerül a lány szívéhez, ezáltal a nagy álmához is, a szerencséhez.

Ekkor azonban fény derül Marc hamis játékára és Bettynek be kell látnia, hogy talán sokkal közelebb volt hozzá az igazi álomherceg, mint ahogy azt gondolta.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu