Rosamunde Pilcher: Ügyvédet nem csókolunk!

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher - Anwälte küsst man nicht
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott dráma, 2014

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Spencer és Emily népszerű válóperes ügyvédek. Apját, Vincentet figyelve Emily arra a következtetésre jut, hogy a hirtelen kötött házasságokból nem születik semmi jó. Ez az elv vezérli mind munkájában, mind a magánéletében. Eddigi egyetlen szerelme a munkája, életében nem volt helye romantikus érzelmeknek.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i 2023 máj. 27. - 20:38:19 9/10
9/10
grosz_i 2019 szept. 14. - 18:00:07 9/10

Rosamunde Pilcher - Ügyvédet nem csókolunk (2014)
A szívárványra várva – „Wait for the Rainbow” novella nyomán

Emily Grant és Spencer Billings igen elismert válóperes ügyvédek. Emily apjának a hóbortos, Vincent három válása éppen ezért elrettentő példa a lánya számára, hogy a házasság, szerelem dolgában semmit sem szabad elhamarkodni.

Emily és Spencer stílusukat tekintve igen eltérő módszerrel dolgoznak a megbízójuk képviselete érdekében. Emily kínosan precíz módon, Spencer pedig lezser eljárással folytatja a rivalizálását a kemény csatározásuk során. Az aktuális ügyük: a divatmodell Clarissa Carrington és Blake Hudson közti válóper.

A két ügyvéd Emily és Spencer szinte hevesebb szócsatát folytatnak egymás között, mint a válóperes házaspár. Valójában pedig semmi akadály sem állna útjában egy sima válásnak. Persze, csak ha nem folyna a vita a közös birtokról, a Cornwall tengerpartján lévő meseszép, festői Trenton-szigetekről.

Kényszerből Emily és Spencer útra kelnek a Trenton-szigetekre. Egész véletlenül Clarissa és Blake is odautaztak. Négyesben elmennek a falufesztiválra. A következő nap reggelén úgy ébrednek fel Emily és Spencer, hogy immár házaspár lettek, viszont egyikük sem emlékszik igazán arra, hogy ez hogyan is történhetett…
napraforgó 2018 szept. 22. - 15:50:49
Ez t a történetet már többször megfilmesítették. Válótársak (Laws of Attraction) címmel, Pierce Brosnan és Julianne Moore főszereplésével, de van egy másik, ugyanolyan angol film is, kevésbé neves szereplőkkel, sajnos a címe nem jut eszembe.