Rosamunde Pilcher - Válaszút előtt

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher: Wie von einem anderen Stern
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus vígjáték , 90 perc, 2017

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

A szüleik halála után Natalie viseli a gondját a kisöccsének, Johnnak, mivel az, a szülök tragikus elvesztése miatt, rossz útra tévedt.

Amikor Natalie a szupermarketben elveszíti az állását, mert John jelentős összeget lopott a pénztárból, szakmailag egészen más elképzelésekkel próbálkozik. Megpályáz egy állást, baby-sitterként a Wilson családnál, amelyik egy festői fekvésű kisvárosban, Cornwallban él.

Az asztrofizikus, Benjamin Wilson a felesége halála óta egyedül él a három gyermekével; akik Gwen, Max és Will. Minthogy Benjamin jobban kiismeri magát a világegyetemben, mint a hétköznapi dolgokban, ezért amennyire csak lehet, támogatja őt az öccse, Paul és annak felesége, Ellen.

Natalie egyáltalán nem szokványos módján igazán felvidítja a családot, és visszatér a derű, a nevetés és a szórakozás a Wilson ház életébe. Még akkor is, ha Gwen, a legidősebb lány kétkedően ellenáll Nathalie-nak, Benjamin mégis egyre jobban vonzódik a pesztonkához.

Mindez pedig legjobban Ellen ellenszenvét váltja ki, mert így ezzel nem csak a háztartásban elfoglalt szerepét, a gyereknevelési feladatkörének fokozatos elvesztését érzékeli, hanem egyre kevesebb időt tölthet Benjamin közelében is.

Egyszer csak felbukkan John és tettlegességig megfenyegeti a nővérét, Natalie-t - mert az a szándéka, hogy kirabolja a házat -, Ellen elérkezettnek látja az időt arra, hogy megszabaduljon Nathalie-tól. Együtt Gwennel sikerül neki a család nevében feljelentést tennie a nő ellen.

Az öccse iránt érzett felelősségvállalás miatt Nathalie hallgat, és nem védekezik. Mindez Benjamint nagyon megviseli. Nos, a férfinak pedig döntenie kell, kire hallgasson: a látszat tényekre, vagy a szívére.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?