Rosamunde Pilcher: Valentine csókja

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher's Valentine's Kiss / Ein einziger Kuss
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető angol-német minisorozat, 2015

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Valentine Whiteley három gyerek édesanyja és írónő. Könyvei a gyereknevelésről szólnak és hatalmas sikere van. Ám a férje nem így gondolja, és huszonöt év házasság után vállni akar. A nőnek hirtelen fejre áll az élete, amikor az újságíró Daniel toppan az életébe. Valentine karrierje veszélybe kerül, amikoraz újságban megjelenik róla és családjáról egy írás miszerint a boldog család mégsem boldog. Nicholas mindent elkövet azért, hogy a neje rosszul érezze magát és teljesen tönkre menjen. Eközben, elsőszülőtt lányuk, Lily az esküvőjére készül, amin várandóssága miatt rosszul lesz.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Valentine Whiteley
Nicholas Whiteley
Daniel Barras
Lily Whiteley
Sophie Whiteley

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
henci47 2020 júl. 20. - 11:56:05 9/10
A Filmkatalóguson ugyanez a film 2.5 pontot kapott az itteni majdnem legmagasabb ponttal szemben. Szerintem egyik sem reális, mert pontozni csak annak lenne szabad, aki szereti R P-t és műveit és különbséget tud tenni film és film között. Ez a film szerintem az egyik legjobb az általam látottak közül, ha nem a legjobb. Kevésbé szirupos, sokkal életszerűbb, de egy filmbe össze lehetett volna sűríteni az egészet, akkor sem maradunk le semmiről, a befejezés meg olyan, mint az összes többi. Ennek sincs mélyen szántó mondanivalója, de nem is azért nézzük, hanem hogy elvesszünk a rózsaszín mázban és egy pillanatig elhiggyük, hogy a jó mindig elnyeri jutalmát.
stephane 2015 márc. 25. - 09:08:20
Vajon jóvá tehetõk-e a múlt hibái? Ez több éve sikeres Rosamunde Pilcher sorozat tovább folytatódik A Csak egy csók volt (Ein einziger Kuß) filmmel, és csatlakozik a többi igényesebb Pilcher sorozat filmjeihez: A különös kastély, Nancherrow, A kagylókeresõk, A négy évszak, Szeptember...
Forgatás 2015: Nagy Britannia (brit film Katja Weitzenböck (Tokióban született német színésznõ is szerepet kap a filmben)
Forgatási helyszínek: London, Buckinghamshire, A Temze-völgy és a Pinewood Stúdiók (James Bond filmforgatási helyszín).
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu