Rossz tanár

Bakancslistához adom
Bad Teacher
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 92 perc, 2011

Értékelés:

556 szavazatból
Szerinted?

Elizabeth nem a tanárnők gyöngye. Lusta és lógós nőszemély, ráadásul utálja a munkáját, a legszívesebb otthagyná a tanári pályát. Az óráit ellazsálja, és ahelyett, hogy a diákjaival kommunikálna, inkább filmeket vetít az óráján. Egyik nap új helyettesítő tanár érkezik az iskolába. A sármos, ifjú Scotton megakad Elizabeth szeme, a férfi iránti vonzalmát annak állítólagos mesés öröksége is táplálja. Igen ám, de Scott Amyvel kezd járni, ami persze nem teszik Elizabethnek. Harcba száll, hogy meghódítsa, és ehhez az iskolaversenyen is bizonyítani akar.
Bemutató dátuma: 2011. augusztus 18. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
DUNAWÖLD máj. 26. 21:23:29 1/10
Életszerűtlen, hamis haviludi tákolmány.
8/10
Cukros csirkecomb 2020 nov. 03. - 00:59:32 8/10
Eddig gátlásos voltam, de most felszabadult lettem. Kocsit akarok mosni!
8/10
nikato 2020 júl. 02. - 17:42:15 8/10
Mikor először néztük tetszett, utána is nézhető kategória, ami, vagyis aki nem tetszett, kihagyható karakter lett volna, az Justin Timberlake (Scott Delacorte), meg úgy az egész lénye. SPOILER: Legrosszabb a "ruhában sexelős" jelenet volt. SPOILER VÉGE
6/10
pihes 2020 júl. 02. - 14:40:23 6/10
Sokig bizakodtam, úgy a film feléig, de végül ez csak elfogadható lett.
Hatos!

6/10
10/10
SarlayKatalin 2017 szept. 29. - 11:04:01 10/10 Előzmény csontosmeggymag
Köszi,hogy ilyen jól megfogalmaztad helyettem is, szerintem is jó vígjáték, de azon azért meglepõdtem a kommenteket olvasva, hogy Cameron Diaz milyen "megosztó" személyiség, erõs indulatokat vált ki pro és kontra, pedig szerintem szimplán egy jó humorú, intelligens színésznõ,aki azt csinálja, amit szeret.
7/10
Karter 2017 márc. 12. - 15:26:50 7/10
Ezt a filmet szerintem Diazra írták...elképesztõen jól alakítja, egymaga viszi a filmet...vannak jó poénok is, több mint nézhetõ kategória....7/10 nálam.
1/10
Tereplovas 2017 márc. 12. - 13:19:51 1/10
Ez nem vígjáték, hanem tragédia...
Talán a 60 mínuszos IQ-sokat célozhatta meg???
Kb. háromnegyed óráig néztem, hogy a szõke fõszereplõ milyen buta, beképzelt k*rva, és vártam, hátha lesz valami fordulat.
Utána feladtam, és elkapcsoltam.
1 pont - de csak azért, mert 0 nem adható.
9/10
Xxy92 2016 dec. 22. - 22:22:26 9/10
Humorokban bõvelkedõ, egyszerre szórakoztató és szerethetõ filmrõl van szó, mely abszolút ki tudja kapcsolni az arra fogékony nézõt. Nyilván \"A legalja iskola legrosszabb osztályából hirtelen a legjobb válik\"-sablon már kissé unalmas, de a sok poén miatt elviselhetõ. Ugyanakkor tud újat is mutatni ez a film: ha két nõ ugyanazt a hapsit szereti, általában a \"gonosz\" szokott lenni, aki jobban néz ki, míg a \"jólelkû\" az, aki csúnyácska - itt pedig pont fordítva van. Továbbá a \"jó nõk\" elég ritkán barátkoznak 100 kg-s, otromba vénlányokkal - de ebben a filmben ez is megtörténik. -- Nem vagyok egy vígjáték-fan, de ez egyáltalán nem egy leírandó film szerintem. Ráadásul Für Anikó is sokat dob a dolgon.
8
maria-maria 2016 szept. 10. - 14:18:21
pocsék
moxika 2016 szept. 09. - 20:02:06 Előzmény csontosmeggymag
Tökéletesen megfogalmaztad a lényeget a filmmel kapcsolatban, ez az a film ami kitisztítja az agyadat egy nehéz nap után, és jókat lehet röhögni rajta! (szerintem ez volt a célja a filmkészítõknek) Nah aki okoskodik, meg fújogat, az most hagyja abba, mert megy a böribe!!!!
7/10
Nótárius 2016 jan. 09. - 13:10:40 7/10
Aki e filmtõl erkölcsi minták és tanulságok ethoszának didaktikus igazolását várja; aki számára nem nyilvánvaló, hogy e film önmagát sem komolyan véve, kétségtelen túlzásokkal és akár megítélhetõ szélsõségekkel is karikíroz; aki az amerikai film-sablonokra építõ poénoktól tudatos elemzéssel kiütést kap; és aki szerint e filmnek burkolt célja elhitetni, hogy Cameron Diaz épp fiatalodik; nos, az valóban súlyosan csalatkozik.
A többieknek viszont adott az esélye (nem garancia!) egy mulattató kikapcsolódásra.
Én is így jártam, jól szórakoztam, de még egyszer nem volna miért megnéznem. ;-)
csontosmeggymag 2015 nov. 29. - 10:26:44
Sajnálom, sajnálom szégyellem de mégsem. Alapjáraton tényleg a kultmoviekat, régi filmeket, nagy klasszikusokat, drámákat és az "értelmiségi"-, közönség által dicsõített filmekért rajongok de egy agyonhajszolt nap után egyszerûen nem tudnék lenyelni egy Keresztapát vagy Taxisofõrt.
Lehet velem van a baj(nem), de én ezen a filmen sz*rrá röhögtem magam. Megint. Már vagy kétszer láttam és azt mondom, hogy lehet a kommenthuszároknak pocskondiázni Cameron Diazt, hogy szõke kivénhedt ribi és csapnivaló színész, de õ igenis azt csinálja, amihez ért és feltehetõleg szeret. Addig, amíg megteheti. 43 éves, már nem sokáig jár neki a csini fõhõsnõ szerep ezt Jennifer Aniston és õ is tudja. Szívbõl remélem, hogy át akarnak és át tudnak majd váltani egy másik arculatra és méltón viselik majd a mellékszereplõ imidzsét.
Egyébként Cameron Diaz nekem nem egyszer bizonyította be, hogy tud õ mást is, ha akar. Csak általában nem akar. (John Malkovich menet, New York bandái, A nõvérem húga)

Offtopic: Az "Egy cipõben" vele és Shirley Mclaine-nel szintén jó. Ott Cameron Diaz megintcsak Cameron Diazt játssza csak a film más szemszögbõl figyeli meg.
Petrapetrus 2015 máj. 27. - 11:12:56
Én még a múltkor láttam, de én nevetni se nagyon tudtam rajta... Inkább fogtam a fejem, hogy úristen, ez most tényleg komoly? Ezeket poénnak szánták? Inkább volt szánni való és bosszantó, mint vicces. o.O Cameron Diaz pedig ne szépítsük, ritka nagy bányarém lett, de neki még mindig ilyen "jónõ" szerepeket adnak, holott nem az... o.O
1/10
Edmond Dantes 2015 máj. 27. - 10:18:54 1/10
Örülök h csúnya jelzõimet és az 1*-ot csak ritka pillanatokra tartogatom. Ez a ritka pillanat e filmnél eljött. Ilyen ócska, ordenáré, mihaszna filmet nemigen láttam (v nem néztem még végig), mellesleg az "üzenete" is pocsék. Konkrétumok=spoilerezés nélkül: ebben a "kacagtató" vígjátékban (akadnak benne poénok) közönséges bûncselekmények történnek, aztán egy rossz(tanár)kanyarral minden jóra fordul. Egy másik film címével: "A vizsgálat lezárult, felejtse el!" Jobb is, de gyorsan!
Piha! Miért néztem végig? Hogy legyen saját Arany Málnám :)
Qksika 2015 máj. 15. - 11:36:04 Előzmény M.Zs.F
Irigyellek, hogy Cameron Diaz miatt nézel meg leginkább egy vígjátékot, ha már ahhoz támad kedved. Engem egyre jobban idegesít a fazonja, ahogy elmosolyodik és körbeszalad a szája a fején. Általában a szinkronja is rémes. De hát kinek a pap, kinek a paplan......
5/10
Semprini 2015 márc. 31. - 15:39:46 5/10
Cameron Diazt nem igazán kedvelem, elsõ filmje, a Maszk óta semmivel nem lett jobb színésznõ, viszont most már feltûnõen és csúnyán öregszik és meglehetõsen negatív a kisugárzása. Igazából más húzónév se igazán volt a szereplõk közt, ezzel együtt tûrhetõnek mondanám, voltak benne jó poénok, vicces karakterek, Diaz szereplése azonban csak ront a filmen. Nem jó, ha egy vígjáték abszolút fõszerepébe egy cseppet sem szerethetõ, irritálóan pénzéhes karaktert teszünk, ráadásul úgy, hogy a végére sem történik igazából különösebb jellemfejlõdés, a végén is ugyanaz a 'badass' ribi, mint a legelején volt. A filmben gyakorlatilag Diaz a legkevésbé rokonszenves figura, holott valamennyire azért mégiscsak neki kéne szurkolnunk. A mellékkarakterek sokkal jobbak, bár Timberlake figurája sótlan és szürke, Lucy Punch pedig kicsit túl ripacs (Oroszlán Szonja idegesítõ magyar hangjával súlyosbítva!), Jason Segel viszont ezúttal meglepõen jó, szinte õ az egyetlen igazán rokonszenves figura a filmben.
Ebnek ellenére mint írtam, lehet rajta nevetni, szórakozni, de nem egy tartalmas kikapcsolódás, egy gyenge közepesre értékelem.
5,5/10
örZSEH 2015 jan. 03. - 23:21:31
Tetszett :) vicces volt, jók a szereplõk (JT-t kivéve), sztori is vicces, CD jó volt benne. Ajánlom annak aki lazulós filmre vágyik, poénokkal.
7/10
M.Zs.F 2014 dec. 26. - 17:15:02 7/10
Az igazság hogy én nem vagyok az a "vígjátékos" gyerek, s manapság már az sem akinek sok ideje van filmekre. Inkább nézek krimit, thrillert, vagy életrajzi filmet, esetleg drámát, de ha nagyon ritkán vígjátékra szomjazik az agyam akkor már nem nagyon kérdés hogy valamit Cameron Diaz-tól kell megnézni, mert szinte mindig hozza amit várok egy ilyen típusú filmtõl.

Könnyed, szórakoztató, nem kell nehéz sorskérdéseken agyalni közben, és nem mellékesen le is köt arra az idõre amennyi a játékidõ.

10/7
Staminah 2014 szept. 12. - 22:10:14
Justin Timberlake-bõl egy idõre tuti kiszerettem ezek után... Nem a játéka, hanem a szerep miatt. Cameron jó volt, a film nem jó, de nézhetõ. Néhány poén nekem erõltetett.
8/10
megmondom az õszintét 2014 szept. 07. - 21:48:33 8/10 Előzmény hoseva
Nem mondanám jó filmnek, sõt talán bénának, de egyszer - miközben mást is csináltam- jól esett és még a vége is érdekelt. Cameron Diaz alpári, és talán igazából is ilyen lehet. Sok közönséges poén van benne, ami nem is nagyon vicces, de mégis egyszer nézhetõ.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu