Rosszcsont Peti: A mozifilm

Bakancslistához adom
Horrid Henry: The Movie
angol vígjáték, 93 perc, 2011

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Henryt, a Bíborkéz banda vezetőjét mindenki csak szörnyű Henryként emlegeti. A fiú megszállott küzdelmet folytat a zsarnok felnőttek ellen. A bajok akkor kezdődnek, amikor ismét elmulasztja beadni a házi feladatát. Nem sejti, hogy ezzel különleges események láncolatát indítja el. Mindez valószerűtlen szövetséghez vezet az idegesítő szomszédlánnyal és az öccsével. Ahhoz, hogy megmentse az az iskolát, Henrynek túl kell járnia a korrupt felügyelők eszén, le kell győznie a gonosz igazgatót, és meg kell nyernie a tehetségversenyt.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
554:554 szept. 07. 13:08:03
A könyvsorozat gyerekkorom kedvence volt. A rajzfilmsorozatot nem láttam. De erre szükség volt? Kérdem én. Plusz mindig fel kell tennem a kérdést: mikor működött egy rajzfilm élőszereplős formában? Soha. Számtalan példát láthattunk rá: Tündéri keresztszülők, Garfield, Alvin és a mókusok, Scooby-Doo... Mindegyik megbukott a pénztárnál és egyik rosszabb volt, mint a másik. (Helyesbítek, a Scooby-Doo-t nem láttam, mert a rajzfilmsorozatot sem szerettem soha). De egy a lényeg: ha egy rajzfilmből élő szereplős film lesz, az sosem működik. Szóval: ez egy rossz film. Szar, gyakorlatilag. Nem is pontozom inkább.
6/10
babo410 2016 jún. 08. - 18:24:26 6/10
A rajzfilmsorozatot nagyon szeretem. De ez a film, nem lett valami nagy durranás. Pedig lehetett volna nagyon jót is kihozni a sorozatból. Kár érte. Egyszer elmegy, aztán annyi. Nem hiszem, hogy erre a filmre 10 év múlva még emlékezni fogok.
A Ghymes bemutatja: Szarka Tamás és zenekara újévi koncertje