RTL Híradó - Késő esti kiadás

Bakancslistához adom
hírműsor, 2024

Értékelés:

645 szavazatból
Szerinted?

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
Ahoj poplacsek febr. 22. 09:14:34 Előzmény Rebbeka
hát én még ennyire részegen ennyi hülyeséget ennyire erősen fröcsögő majmot nem láttam, pedig nem ma kezdtem használni az internetet
1/10
Rebbeka febr. 22. 00:38:28 1/10
Megbukott és lebukott a balos kormány, emiatt egyre undorítobb lett az RTL. Lassan már azt sem tudják milyen hazugságokat kreálnak. Még ahhoz sincs agyuk. Pont a balos barátaik akarták, hogy legyen gender stb, már az álltalános iskolásoknak! Azt is támogatták, amig nem lett totális felháborodás, hogy ne büntessék a pedofilokat. Az Úr óvjon "hiszem, hogy így lesz" meg minket, hogy a balosok valaha is hatalomra kerüljenek. A felvilágosodott emberek, nem akarnak újra nélkülözni, nyomorogni. Nincs hova bezárni azokat akik valamilyen mentális betegségben szenvednek. A közveszélyesekkel ugyan ez a helyzet"! Bezárják őket 3-4 hétre, leszedálják őket, majd haza engedik őket. Egy hét plusz nyugalom van tőlük, de nem szedik az előírt gyógyszert és minden ott folytatódik mint amikor elvitték őket. A zaklatás, terror fizikaai bántalmazás stb. Még arra sem reagál a rendőrség ha bejelentik nekik, hogy a védencük a demens, nem tartja be a bíróság által megitélt távoltartást! Köszönjük Gyurcsány, hogy bezártad a Lipotot, mert elakartad adni de nem sikerült neked. Még igy is jobb, hogy teljesen lepusztult. Ilyenek a károkozó személyek. Az almád sem esett messze tőled. Hát az összes korábbi tevékenységeid miatt nem akarja az ország nagyobb része, hogy valaha is balos kormány legyen. Csak azok állnak mögötettek, akik az átkost visszasírják. Ott túl jó dolguk volt, meg jól keresett a fizetésén kívül. A felvilágosult emberek látták mit csináltok, annyira kapzsik vagytok, hogy az már nevetséges, pedig nem fogjátok magatokkal vinni az utolsó utatokon. Hagyhatjátok az utódaitokra, de az majd gyorsan elfolyik nem csak alkoholra hanem narkóra is. Nem kivánom nekik a hajléktalanságot, d akkor majd megtanulják milyen életbe nyomorita az apjuk az egzisztenciával rendelkező embereket is. Ha emlékszel, habár kétlem, a hazug igéreteidre a "gazdasági válság idején! "A cégeknek segitséget nyújt a kormány stb..., Mi lett belőle emberek tömege lett munkanélküli, ráadásul elözöleg vettétek rá őket, hogy vegyenek fel hitelt, mert azzal is nyerészkedtetek. Ő belölük is hajléktalanok lettek. Ha egyáltalán valaha is elolvasnád, szerintem már nem fogod megérteni, az állapotod miatt. De jól eset leírnom az igazságot. Ezek tények amiket vissza lehet keresni.
offtopic
Edmond Dantes 2022 júl. 10. - 19:09:14
Raul, hol vagy? Amit beírtál, azt elvitte a kiscica.
offtopic
Lizus-ka 2022 júl. 09. - 12:47:12 Előzmény Edmond Dantes
:-))
Edmond Dantes 2022 júl. 09. - 11:22:06 Előzmény DUNAWÖLD
Úgy bizony, külföldiben! A cső is külföldről jön, ami eltört. Hozza a fiiinom olcsó gázt meg olajat a magyar embereknek. Mert megvédjük a magyar embereket, megvédjük, megvédjük, megvédjük ...
1/10
DUNAWÖLD 2022 júl. 08. - 23:51:46 1/10
Szellő fogsora... Nem példakép, igénytelen, ennyi pénzből.
1/10
DUNAWÖLD 2022 júl. 08. - 23:50:12 1/10
10/10 ‼️😝mert csini ruciban van a "hírolvasó"...
Én meg ma, 2022 júliusàban arról hallok, hol volt csőtörés 2018- ban. Külföldi zsoldban vannak, az nagyon látszik.
Lizus-ka 2022 ápr. 01. - 19:55:46 Előzmény Rebbeka
Látom imádod a balosokat, mert egy mondaton belül háromszor is leírtad, vagy ezt kaptad ukázban? Szavanként vagy mondatonként fizetnek?
1/10
Rebbeka 2022 márc. 31. - 21:42:06 1/10
Nevetséges a balosok állítása, hogy az ellenzék (Fidesz) akarta megsemmisíteni a határon túli levélszavazatokat amikben a balosokra szavazatok voltak! Azért nem semmisültek meg ezek a papirok, mert ezzel akarnak a balosok csalni, ezért nem semmisítették meg csak egy kicsit megégették. Nagyon ocsmányok ez a Gyurcsány Zay banda, soha nem lesznek becsületesek, minden csalást megpróbálnak, hogy megszerezzék a hatalmat. Ha megszereznék, akkor Magyatrországnak megint vége lenne, ahogy korábban tönkre tették. Félelmetes, hogyan akarják megölni az embereket és mélyszegénységbe taszítani a többséget. Márky-Zay úgy hazudik, mint Gyurcsány egy rohadt szocialista, hazug fasiszta. Remélem fizetni fog mindenért amit jelenleg is tesz. Egy kapzsi, hatalom éhes személy, mert nem politikus, mindenre alkalmatlan hazug, szellemi söpredék!
macilaci96006 2021 máj. 26. - 23:11:38
Hát ez egy jó nagy hányiner volt amit leadtak híradó gyanánt. Három oltáspárti vitatkozott egy oltás ellenessel, úgy hogy csak kétszer adtak neki szót! Az ocsmány disznó Boldogkői megint megpendítette, hogy kényszeríteni kellene az oltás beadását. Őt meg arra kellene kényszeríteni, hogy az első kétes haláleset után bezárni 24 órára egy szobába az elhunyt családjával.
8/10
Xxy92 2020 febr. 06. - 19:33:08 8/10
Február 6. - Csütörtök
23:20 RTL Klub

Sajnalom, hogy az RTL elvette a csutortok keso esti filmet, az elmult hetekben egeszen erdekes alkotasokra lehetett bukkanni ebben az idopontban. Peldaul mult heten a "Terepfutas" orok elmeny marad.
Kit Fisto 2018 máj. 29. - 03:19:30
Ez ám az objektív hírműsor! A mostani kormányról soha semmi jót nem mondanak. Elképzelhető, hogy soha semmi jót nem tesznek? Itt mindig azt hallhatjuk, hogy a "szocialisták szerint" mi hogy van. Egy alig támogatott párt szerint, ami éppen széthullóban van! Bármilyen jól is megy az országnak, itt állandóan csak negatívumokat mondanak róla. A miniszterelnök azt mondja, fake news-nak nem nyilatkozik. Igaza van! Az rtl klub híradó nagy híre: Magyarország kevesebbet költ oktatásra, mint az úniós átlag! Tényleg? Az nem baj, hogy Magyarországnak kevesebb is a pénze, mint az úniós átlagnak? Az rtl klub hülyére veszi a baloldali nézőit az ilyen hírekkel. Csak észre kéne venni.
10/10
marisál 2017 szept. 06. - 18:58:11 10/10
Az RTL a legjobb! Erõs Antónia és Szellõ István a legjobb páros, de a többieket is szeretem, profik! Zita egyre szebb, tegnap és mai csini ruciban volt, jól áll neki!!!
Sternanis1 2017 júl. 07. - 18:26:23
27. perce megy, és még mindig semmit nem mondtak a ma zajló hamburgi G8-ellenes gyújtogatásokról. Ellenben szó volt már egy kismacskamentésrõl és PET-palacokból épített tutajról (nem mintha nem lennének ezek is fontosak). Meguntam várni.
Qksika 2017 jan. 04. - 18:36:56
A híradót nem néztem, de muszáj elmondanom, hogy tegnap este megláttam Pataki Zitát az õ \"alakjával\" életének 44. évében 30 cm-es miniszoknyában tûcipõben botorkálni. Nem volt egy mindennapi látvány. Õt ott öltözteti valaki, frizurázza, sminkeli vagy mindez rá van bízva? Van neki vagy 4-5 diplomája, de ízlése?! Törõdjön már vele valaki!
1/10
jimmy200 2012 nov. 09. - 18:35:50 1/10
Ez nézhetetlen.Már régóta nem nézem.Gondoltam belenézek.
Kirabolták,megölték feldarabolták.Ellapoztam,pááá!!
agarik 2012 okt. 04. - 17:18:29
" Szerencsére az elmúlt idõszakban azok a megfelelõ emberek kerültek a szükséges pozíciókba, akik tudják, mi kell a csúcsteljesítményhez." - innen tudja.

Amúgy nyilván a PÉNZ miatt vállalta a "nehézségeket", és most megint a PÉNZ miatt megy vissza szerbiába (a férje ugye csak ott kapott munkát, illetve a magyar vonalból a londoni olimpia alapján már kiöregedett, de mint a cikkben olvasható a szerb mezõnyhöz képest még mindíg magasan vezet)
agarik 2012 okt. 04. - 16:56:06
"Amikor 2001-ben elmentem Szerbiából, nem voltak megfelelõek a feltételek az élsporthoz." - ezért nem ott versenyzett.
Fõnix császárnõ 2012 okt. 04. - 11:33:42
A hírtvn ott normálisabbak a hírek.

Sõt, kiírják az aktuális híreket a képernyõ alján, az benne a jó hogy amirõl nem készítenek riportot azt is beteszik.

Pl. Jöttem haza de anyusék már tudták hogy a körforgalomnál baleset volt mert nézték a hírtvt s ott alul a csíkba kiírták, s arról nem is készült riport de legalább betették.

Próbáld ki sokkal jobb.
_goldie_ 2012 szept. 29. - 23:43:59
"A kísérlet végén a doktor elnézést kért a nõktõl, és legfõképpen a feleségétõl, amiért korábban azt gondolta, érti, hogy min mennek keresztül a szülés során..tapasztalatait a következõképpen foglalta össze: "Férfiak, nektek fogalmatok sincs! Hagyjátok ezt a nõkre. Felejtsük el a vitát a fájdalomtûrésrõl. Nekünk semmink nincs. A nõk nyernek. A férfiak nem. Ennyi." http://divany.hu/poronty/2012/09/27/kibirnak-e_a_ferfiak_a_szulest_egy_orvos_kiprobalta/?utm_source=bloghu&utm_medium=scroller&utm_campaign=xpromo

no comment
Összes hozzászólás