Rudi, a világ leggyorsabb malaca

Bakancslistához adom
Rennschwein Rudi Rüssel
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető német vígjátéksorozat, 29 perc, 2008

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A történet Rudiról, a malacról és barátairól, Fritzről és Ayláról szól. Rudi nemcsak otthonra talál, de segít Fritz papájának és Ayla mamájának egymásra találni, valamint a török családnak a faluba beilleszkedni. Az ünnepelt versenyfutó malac Rudi ük-ük-ükunokája, Rudi IV. bebizonyítja, hogy méltó dicső őseihez: sikeresen elmenekül a hentesbárd elől. A nagy futás a 10éves Fritz karjaiban végződik, aki épp aznap költözik apjával együtt a nagyszülőkhöz. A nemrégiben megözvegyült Daniel úgy érzi, hogy fiának jobb dolga lesz a nagyszülők vidéki házában, mint a nagyvárosi környezetben. A mamáék nagyon toleránsak, de a malac a házban még nekik is sok. Rudi gyorsan meghódítja a papát, s innen már egyenes út vezet a nagymama és Daniel szívéhez. Fritz és malaca azonban nem az egyedüli beszédtéma: új orvos érkezik. Nem elég, hogy nő, de még török is. Sőt, egyedülálló, és van két lánya. Asszisztense pedig egy piercinges fiatalember. Ez már igazán sok a konzervatív lakosoknak, akik várakozó álláspontra helyezkednek. A két család összebarátkozik. A 10 éves Ayla rajong Rudiért, gazdájáért, Fritzért, ahogyan Fritz apja rajong Ayla anyukájáért. Minden adott tehát a különböző szokások, kultúrák közötti kalandozásra, a kalamajkákra, idilli falusi környezetben, igazi karakterek felvonultatásával.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
zsofs 2012 dec. 14. - 15:59:39
Tényleg jópofa lehet, csak az a baj, hogy az elsõ részeket nem láttam, ezért már nem kezdem el a 12.-nél. Majd egyszer csak elkezdik elõröl.
wowow 2012 szept. 11. - 18:40:58
Nekem is tetszik, aranyos sorozat. Bár nem láttam belõle sokat. Nincs agyon tuningolva, azaz normális európai, emberi léptékû történetû filmecske.
bias 2012 aug. 25. - 09:31:15
veszi vki az m2-rõl? az elsõ 8 részrõl lemaradtam...