Sandwich

Bakancslistához adom
magyar rövidfilm, 2018

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

A nyolc éves Dana édesanyja kórházban fekszik, édesapja éjszakai műszakban dolgozik. Egy este nem találnak szabad bébiszittert, így nincs más lehetőség, az apának a lányával együtt kell munkába mennie. De a férfinak különleges foglalkozása van: hivatásos katona egy olyan határőr egységnél, mely az illegális határátlépők elfogását végzi. Aznap éjszakára – lévén ez biztonságosabb hely a lányának, mint a határvonalon - az apa belső szolgálatra kéri magát a tábor családi körletébe. Itt egyetlen feladatuk van, a kitoloncolásra váró embereknek készítenek szendvicseket. A harcedzett férfi a gyermekével együtt próbálja megoldani ezt a nem túl bonyolult, de számukra teljesen ismeretlen feladatot, különös, sorsszerű véletlenek sorozata vezet oda, hogy ez az este örökre megváltoztatja mindkettőjük életét...

A film eddig 22 díjat hozott el a világ filmfesztiváljairól.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu