Santa Buddies - Mikulás haverok

Bakancslistához adom
Santa Buddies
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai-kanadai családi film, 88 perc, 2009

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

A Walt Disney stúdió ellenállhatatlan, beszélő kutyakölykei visszatérnek egy ünnepi kalandra. Négylábú barátaink ezúttal fantasztikus utazásra indulnak az Északi-sark varázslatos világába, ami után újra hinni fogsz a csodákban. Mancsapó fia, Mancsocska ugyanis elfelejtette az év végi időszak igazi jelentését. Itt az ideje, hogy barátai elmagyarázzák neki a karácsony lényegét, amit nem tudsz becsomagolni egy dobozba ajándékként.

Stáblista:

Szereplők

Santa Paws hangja
Buddha hangja
Sniffer hangja
Comet hangja
Budderball hangja

Hozzászólások

Szerinted?
csvkata 2019 dec. 26. - 15:25:27
A Disney ellenállhatatlan beszélő kutyakölykei visszatértek, hogy egy szívmelengető karácsonyi történet keretében együtt ünnepelhessünk velük! Ezúttal Pocak, Bukfenc, Rózsabimbó, Maszat és Buddha az Északi-sark felé veszi az irányt. A pajtik azok, akik Mancsapó fiának, Mancsocskának elmagyarázzák a karácsony lényegét. Mindeközben persze számtalan kalandba keverednek, amit csakis együttes erővel oldhatnak meg!
Rent25 2014 dec. 14. - 10:17:32
Még mindig keresem ezt a filmet. Most pont aktuális lenne....
Az alábbi link sajnos már nem él... Hihetetlennek tartom, hogy az összes többi részt leszinkronizálták, csak PONT ezt nem!!!! De miért nem?????
Ha valaki tudja hol találhatnám meg, vagy esetleg meglenne neki magyar felirattal vagy anélkül, bármilyen formában az írjon ide vagy az e-mail címemre: rent25@freemail.hu
Köszönöm.
Rent25 2013 ápr. 01. - 22:34:05 Előzmény izeke06
Köszönöm szépen! ;) Már nagyon régóta kerestem!
izeke06 2013 jan. 09. - 15:19:09 Előzmény Rent25
Rent25 2012 jan. 08. - 12:49:56
Ha valaki tudja, honnan tölthetném le a filmet feliratosan, akkor annak megköszönném! Nem hiszem, hogy szinkronosan meglenne! De vajon, miért pont ezt a részt hagyták ki?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu