Sarah Cain megmentése

Bakancslistához adom
Saving Sarah Cain
amerikai filmdráma, 103 perc, 2007

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A nagyvárosi életet élő újságíró, Sarah (Lisa Pepper), aki még csak véletlenül sem köteleződne el, nővére temetése miatt Pennsylvaniába utazik az amis közösségbe, ahol nagy meglepetés várja. A helyszínen szembesül a ténnyel, hogy ő a gyermekek egyetlen lehetséges gyámja, és a sorsuk tőle függ. A temetésről írt nagy sikerű cikke után úgy dönt, hogy a gyerekeket átköltözteti a saját életébe, és folymatosan beszámol az amis gyerekek viszontagságairól. A gyerekek azonban rájönnek a dologra.

Stáblista:

Szereplők

Lyddie Cottrell
Sarah Cain
Bill Alexander
Madison Miller
Anna Mae Cottrell
Bryan Ford

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
olahmiki1959 2014 febr. 10. - 09:09:12 6/10
Ez a film viszont - megnéztem - nagyon gyengécske, egyszernézõs, kicsit szájbarágós, kicsit unalmas, egy életszerû párbeszéd nincs benne, könnyzacskókra ható, szirupos megoldás annál több.
Egy jó dolog volt benne, az amish közösség, az ottani felfogás, a viseletek, a szokások valamilyen szintû bemutatása, de nagyjából ennyi, amit a film erényéül fel lehet hozni.
6/10
olahmiki1959 2014 febr. 09. - 10:54:55 6/10 Előzmény Spooner
Azt hiszem, az eddigi legjobb film, ami az amish-okról - is - szól, de közben egy nagyon izgalmas krimi, az "A kis szemtanú", Harrison Forddal a fõszerepben - lehet, hogy ismered is.
3/10
Spooner 2013 aug. 09. - 18:34:03 3/10
Ez a film egy rakás szar, kiszámítható történet, középszerû színészek, csöpög a nyáltól.. pedig megnéznék egy jó filmet ami ezzel a közösséggel foglalkozik, de ez nem az.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu