Sárkányvarázs

Bakancslistához adom
The Dragon Spell
6 éven aluliak számára nem ajánlott ukrán családi animációs film, 85 perc, 2016

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Tímár Misi mindig is arról álmodozott, hogy egy nap olyan bátor sárkányvadász legyen, mint édesapja. Amikor megtudja, hogy egy sárkány elszabadult a varázsvilágban, és a faluja veszélyben van, elhatározza, hogy Ő maga néz szembe a tűzokádó fenevaddal. Kalandos útja során új barátokra lel, akik segítik a nem mindennapi küldetésben.
Bemutató dátuma: 2017. május 25. Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
alien1976 2017 dec. 20. - 20:35:39 7/10
Olyan volt mint egy népmese. :) A sztori nem volt túlbonyolítva. Egyszerû, gyerekeknek kimondottan megfelelõ történetvezetéssel. Talán a karakterek kidolgozása nem volt teljesen megfelelõ. A legjobban kidolgozott, s emiatt talán a legjobban szerethetõ hõs az állandóan varázsolgató, állandóan bizonyítási kényszerben szenvedõ kis denevér volt. Állandó bénázása, humort, és sokszor lökést adnak a sztorinak, ami néha néha nagyon belassul. A zenét ügyesen dolgozták ki, s a képi világ is bejött.
Xxy92 2017 máj. 26. - 10:25:11
Ukrán film sem hiszem, hogy túl sok volt eddig a Cinema City-kben (már ha egyáltalán volt). Az áprilisi román film (6,9 a Richter-skálán) után újabb kelet-európai alkotás! Bár ez a film nyilván nem nekem készült, de ha jönnek még hasonló országok filmjei, mindenképp megnézem õket; csak így tovább, Cinema City!