Scooby-Doo - Abrakadabra!

Bakancslistához adom
Scooby-Doo! Abracadabra-Doo
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai családi film, 73 perc, 2010

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

A világtól elzárt bűvésziskolát veszélyek fenyegetik: kintről egy félelmetes repülő lény, belülről gonosz erők. Ilyenkor csak egy dolog segíthet: Abrakadabra!, vagyis Scooby-Doo és a Rejtély Rt.
A csapat meglátogatja Vilma testvérét, aki a Whirlen Merlin Mágiaakadémia tanítványa, és bizony nem a cilinderből előugró nyuszi lesz itt az egyetlen meglepetés. Egy nagyravágyó jégkrémmágnás be akarja zárni a sulit, egy sikoltó szellem mindenkire a frászt hozza, és a mesebeli félig sárkány, félig oroszlán lény, amit griffnek hívnak, nem is tűnik annyira mesebelinek.
Vajon Scooby-Doo, Bozont, Diána, Fred és Vilma elég trükkösek-e ahhoz, hogy megoldják a rejtélyt, és megmentsék az iskolát?
Abrakadabra! Egy ilyen detektívcsapattal a szórakozás felér egy varázslattal.

Stáblista:

Szereplők

Scooby-Doo / Fred hangja
Shaggy hangja
Daphne hangja
Velma Dinkley hangja
Madelyn Dinkley hangja

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Ford Mustang 2011 márc. 15. - 12:08:05 10/10 Előzmény vazzegabi
Pontosan, ezért is nagyon örülök, hogy vetíti az HBO, biztosan megnézem. ;)
10/10
tigi5 2011 márc. 06. - 09:18:18 10/10
Én meg tízbõl tízet :)
A Jonny Quest mellett Scooby-Doo a másik nagy kedvenc. Tetszik, hogy az emberek emberalakúak, az állatok állatalakúak és a szörnyek szörnyalakúak, és hogy szól is valamirõl. Nemigen bírom a modern mesék nyomi, sokszor egykaptafára készült alakjait, gyakran sipákoló vagy affekta hangját, és sûrûn a trágárságra épülõ humorát. De hááát, ízlések és pofonok... csak hogy én is sablonos legyek :))
A Shrekrõl nem tudok véleményt mondani, mert csak az ízelítõjét, a reklámjait láttam, azoktól a hideg lelt. Lehet, ha végignézném, tetszene, de ezt valszeg sohasem tudjuk már meg. :D
üdv
:)
10/10
vazzegabi 2010 júl. 18. - 18:10:50 10/10 Előzmény Rahar
Szerintem meg pont ez a jó benne, hogy még mindig hozza a régi részek színvonal-át, és alig voltoztattak rajta valamit. Ettõl Scooby Doo még 2010-ben is :)
1/10
Rahar 2010 máj. 18. - 21:22:28 1/10
Gyerekkoromban sem tetszett ez a számomra gagyi amerikai sorozat, ám arra számítottam, hogy 2010-ben már sokat fejlesztettek rajta, de nem. A képi megvalósítás meg sem közelíti például a Shrek bármely részét, legfeljebb közepes szintet ér el, a figurák ugyan azok mint az 1960-as évekbeliek, garbóban, pulóverben, szánalmas. A történetek ugyanazokra a sablonos klisékbõl összeállított legalább 40 éves megoldásokra épülnek. Ebben az alkotásban annyi változást eszközöltek, hogy hosszabb egy sorozatbeli résznél, ennyi. 10 pontból 1 pontra értékeltem.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu