Scotland, Pennsylvania

Bakancslistához adom
Scotland, Pa.
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, 104 perc, 2001

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

William Shakespeare Macbethje kap szokatlan löketet ebben a szatirikus vígjátékban, amely a klasszikus királydráma helyszínét egy 70-es évekbeli lepukkant gyorsétterembe helyezi át. Mac McBeth (James LeGros) a feleségével, Pattel (Maura Tierney) egy hambuergerezőben robotol. Egyikőjük sem az a kifejezett észkombájn, ám Pat meg van róla győződve, hogyha eltakarítanák az útból maradi főnöküket (James Rebhorn), akkor egész szépen ki tudnák csinosítani a helyet. Meg is győzi Macet, hogy rámolják ki az étterem széfjét és közben tegyék el láb alól a főnököt, ezzel rablógyilkosnak álcázva a dolgot. Pat számítása be is jön: a főnök kikerül a képből, a McBethék pedig megvásárolhatják a placcot (abból a pénzből, amit a széfből kirámoltak), és az üzlet rendesen fel is pörög, ám ekkor bejön a képbe egy vegetáriánus seriff (Christopher Walken), akinek szent meggyőződése, hogy valami nem stimmel gyorséttermek legújabb fellegvárával.

Stáblista:

Szereplők

Joe 'Mac' McBeth
Pat McBeth
McDuff hadnagy
Anthony 'Banko' Banconi
Norm Duncan
Malcolm Duncan

Hozzászólások

Szerinted?
Ford Mustang 2011 nov. 11. - 20:52:12
Nem lehet rossz vígjáték, kíváncsi lennék rá, talán adják egy elérhetõ csatornán.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu