Séfek séfe

Bakancslistához adom
magyar gasztro-reality, 2019

Értékelés:

67 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A műsor háziasszonya: Liptai Claudia

A műsor ismertetése: A műsor háziasszonya: Liptai Claudia

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Qci04 nov. 09. 20:32:48 1/10 Előzmény Holdon
Teljesen egyetértek veled! Katasztrófa volt ez az évad, inkább hasonlított egy rossz szappanoperához...
Holdon nov. 09. 15:02:53
Hatalmas csalódás. Az első évad remek volt, (1-2 kivétellel) minden versenyző szimpatikus volt, és nagyon jól főztek. A döntőben bárki megérdemelte volna a győzelmet.
A második évadot rossz volt nézni. Végtelenül öntelt, nagyképű versenyzők, akik min. szinten sem tisztelték a többi versenyzőt, kb. mindenki lenézett mindenkit. Amikor egyéni főzésre került sor, szinte mindig rosszul teljesítettek, csak azt lehetett hallani, hogy hát rossz lett, de talán átcsúsznak valahogy ....
Lacinak stabilan jól teljesített, döntőben lett volna a helye, döbbenet, hogy pont őt ejtették ki, pedig szinte alig tudtak hibát találni a tányérjában.
Erre a végén Krausz Gábor úgy foglalja össze az évadot, hogy szerinte erősebb mezöny volt, mint az előző évadban.... hát.... ha ezt így, akkor inkább ne csináljanak több részt.
Alfred von Caine nov. 09. 09:15:04 Előzmény meggy100
Teljes joggal.
8/10
meggy100 nov. 09. 06:50:50 8/10 Előzmény Nonoci62
Sajnos bunda volt az egész.....Egyszer kiesett játékost jutatott vissza a tv2 a versenybe.....ennyi erővel Papdi Lacit is visszajutathatták volna a kiesése után ...persze neki nem adtak erre lehetőségeet...végig Laci volt a legjobb......és a döntő előtt kiejtették.....ahogy olvastamm facen Bence a győztes Tompos Kátya hires szinésznő rokona......lehet ezért "nyerette" meg Bencével a versenyt .....igazságtalan eredmény lett a facen is sokan háborognak és bundát mondanak a nyertes miatt
1/10
Nonoci62 nov. 09. 06:04:56 1/10
Szerintem aki figyelemmel kísérte a műsort és még netán konyít is a fozeshez értetlenül állt az eredmenyhirdetes hallatán. Egyáltalán nem Bence volt a legjobb akár Laci akár Áron nyerte volna az lett volna mert sokkal jobbak voltak nála.Ahogy láttam mindenki ledobbent arccal vette tudomásul a nyertes nevét. Az utolsó kóstolás eredményeit megkerdojelezem valóban az volt e a borítékban...?? Igazságtalan. Felháborító. Többet nem is nézem ezeket a műsorokat.
namira nov. 08. 13:46:04 Előzmény Puzsér Róbert kritikus
fej tor potroh
Magenta99 nov. 08. 10:44:11 Előzmény Desire_
...mert szerinted kivétel nélkül mindenki nezetik és számítógépen nézi a műsorokat?
Elég fura elképzelésed van az életről.
Magenta99 nov. 08. 10:42:52 Előzmény fo.ma
Én is Bencének drukkolok.
Nekem a második legundorítóbb versenyző az Andi. Sz@rt sem tud, mindig mindent elbénáz, de folyton leszól másokat és veri a nyálát, hogy ő fogja megnyerni.
Ha odabundázzák neki a győzelmet, nincs igazság a földön.
fo.ma nov. 08. 08:40:42
Jaj, csak azért drukkolok, h ne a kontyos Ádám nyerjen! Undorító egy alak.
HAJRÁ BENCE!!!
10/10
Moksi nov. 01. 18:59:03 10/10 Előzmény Puzsér Róbert kritikus
Szerintem november 8-ig tart a Séfek Séfe. Nem számoltam meg, hogy ez hány rész összesen. Az szerepelt a hírekben, hogy a TV 2 november 11-től az esti időszakban teljesen új műsorokat indít. Lesz egy magyar filmsorozat Mintaapák címmel kora este, utána Majka új vetélkedő műsora, majd este fél 10-től Ördög Nóra vezetésével egy lakás felújítási sorozat.
10/10
Puzsér Róbert kritikus nov. 01. 09:24:08 10/10
Hány részből áll?
8/10
meggy100 okt. 20. 12:34:14 8/10 Előzmény Desire_
szia, mert a tévém nagy képernyős és azon jobb lenne megnézni :) és vidéken sok embernek, idősebbnek nincs is esetleg nete
Desire_ okt. 19. 14:18:32
minek ismételnék, amikor akkor nézed meg amikor akarod az oldalukon...nem értem

https://tv2.hu/musoraink/sefek_sefe/adasok
8/10
meggy100 okt. 17. 11:54:52 8/10 Előzmény ccaty
sak az a baj, hogy a Palik műsorát, a Fuss családot alig nézik mégia azt teszik este 19 órára...mert ugye a Palik műsorát nem tehetik este 9-re.....pedig rossza visszajelzése, kevés a nézője mégis azt ismétlik meg hétvégente és nem a Séfek Séfét !!
1/10
ccaty okt. 16. 22:19:43 1/10
Van egy lényeges eldöntendő kérdés.
A műsorkészítők, itt most az TV2-ről van szó, olyan műsort küldtek adásba, amely saját gyártásan készült, de jelenleg egyetlen egyszer kerül adásba... ismétlés nincsen, pedig ez a csatorna az ismétlésekre épül. Ezen kívül minden műsor csak ismétlés.

Tehát a kérdés az lenne, hogy kinek készítették a műsort? Így másfél hét után nálam az jön le, hogy saját maguknak és dobozban pihentetésre.

Nekem nem olyan fontos, hogy törjem magamat, hogy este kilenc után megnézhessem ezt az egyszer adásba kerülő műsort. Így, ha kedvem szottyan, másik adókat nézhetek, nem fogok nyomozgatni, törni magamat, hogy honnan tölthetném le, ezt a nem oly kihagyhatatlan műsort. Nem lesz hiányérzetem, ha nem látom... és vagyunk még párezren így ezzel...

ramicica okt. 16. 21:00:38
A korábbi részek visszanézhetőek.
Érdemes online nézni- aki teheti.
Max másnap nézi az ember.
Sorozatbaráton is megtalálhatóak. pl.
Ázsiát sokszor nem láttuk élőben, de fél órávala műsor vége után, már nézni lehetett.
Ha 1 nappal vagy lemaradva- nem veszítesz semmit.
Pocsék műsor sajnos.
Még- ha az emebr szeretné is szeretni- de nem megy.
A séfek utoljára-és most is úgy viselkednek, mit az--á..tok.
Lehet h tényleg tehetségteleneke azok a szakácsok..
De- biztos, h nem ennyire.

Szerintem az is nevetésges- ugy bánni kezdőkkel, vagy nem annyira képzett szakácsokkal, mintha legmagasabban képzett séfek lennének.
Főkleg- az agresszió szint magas.

Szívesen nézném.- ha emberi módon tudnának viselkedni.
Amit emg így csinálnak- az nem érdekel..

DE minden korábban hozzászólóval egyetértek. fuss- nézhetetetlen :D
még ennélis rosszabb..

Esetleg az RTL-en - a nyerő páros..
de bun...ság faktor-ott meg a műsorkészítőkben és a műsorvezetőben van meg.

talán olvasni kéne- Ázsia nélkül..,. :D
1/10
Rebbeka okt. 15. 20:58:58 1/10 Előzmény ccaty
Oka van. Tudod van egy vagyon, amiből ki kell vásárolni az örököst. tudod ha csak a felét érí, mikor meghatározzák az értékét... :D
1/10
ccaty okt. 15. 17:59:13 1/10
Walkert naponta 5 alkalommal nyomják a Vajna TV-ken, érthetetlen, hogy nem fér bele ennek a főzős műsornak az ismétlése. Csörgősipkát a műsorszerkesztőknek, hamarosan a reklámokért sem fizetnek majd a hirdetők. ha kibökik az amatőr melót, hogy a semmire dobják ki a pénzüket.

Amikor észbe kapnak a szerkesztők, vagy a pénzügyön, akkor már a kutya sem lesz kíváncsi erre a műsorra...
1/10
Rebbeka okt. 11. 19:31:02 1/10 Előzmény olahmiki1959
Na akkor teljesen nézhetetlen lesz. Tegnap néztem, mert a bekerülésnél vannak "új receptek". De sajnálattal tapasztaltam, hogy az intelligens, kulturált Krausz séfet lerántotta a saját primitív szintjére az a közönséges Tóth Gabi nevű nő. De ez csak átmeneti lehet az újdonság miatt, "remélem". Nem fognak együtt maradni életük végéig, hiába a gyerek, Krausz kiváló apuka lesz, a családi valamint genetikai háttere miatt, és ez a születendő gyermek szerencséje. Remélem visszatér a saját szintjére, de addig nem fogom nézni, mert nem tetszik nekem, ez a lekezelő primitív stílus.
Amiel okt. 09. 12:54:01 Előzmény meggy100
Jaj, de egyet értek!!! Szerintem kb. ezt senki nem nézi, mármint a futkározós hülyeséget. Abszolut NULLA az a műsor! Egyáltalán minek ilyesmibe pénzt ölni? Aztán győzzük kivárni a hónapokat, vagy fél évet, mire vége lesz!? Helyette inkább értelmes, szórakoztató műsort adnának fő műsoridőben!! Egy ilyen semmit meg éjszakára, azt nézze, akinek annyira tetszik!
A séfek séfe meg kerüljön eléje, az inkább nézhető. Bár személy szerint nem vagyok oda az ilyen gasztrorealytikért, mert magam nem érezhetem se az ételek ízét, se az illatát, a látvánnyal meg mások szerencsétlenkedésével meg mire se megyek. De inkább még nézhetőbbnek mondom, mint a másikat! Ám nem hiszem el, hogy e kettő helyett tényleg nem lehetve valami értelmes műsort oda tenni, valami nézhetőt!
Összes hozzászólás