Semmi sem szent

Bakancslistához adom
Nothing Sacred
amerikai vígjáték, 77 perc, 1937

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A szemfüles újságíró riportsorozatot készít egy halálosan beteg lányról. A lap elegáns lakást bérel Manhattanben, hogy biztosítsa a haldokláshoz megfelelô körülményeket, az újságíró és a lány egymába szeretnek. Minden a lehető legjobban alakul, csakhogy a lány rájön, hogy téves volt a diagnózis, és igazából egészséges, mint a makk.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Vinogradov 2008 jan. 28. - 11:19:26
Tisztelt Port.hu!

A film szerintem meglehetõsen jó kis HARMINCAS ÉVEKBELI darab, de most nem ez a lényeg, hanem az, hogy honnan szedték ezeket a képeket?

Tudom, hogy a egy hihetetlen méretû adatbázist üzemeltetnek, amiért egyébként minden tiszteletem az Önöké, de ezek azért meglehetõsen látványos és jelentéktelennek nem nevezhetõ hibák: nem csak, hogy elsõ pillantásra látható, hogy a filmhez mellékelt képek nem egy harmincas évekbeli tekercsbõl valók, hanem valami kilencvenes évekbeli b-kategóriás vacakból - legalábbis ahogy megláttam, erre asszociáltam - hanem azt sem tudom elképzelni, hogy ez a hiba hogyan manifesztálódhatott.

Akárhogy is történt rendkívül boldoggá és hálássá tennének, ha eltûnnének, vagy megfelelõ helyükre kerülnének ezek a képek, s még boldogabbá és hálásabbá, ha az eredeti alkotásból is felkerülne pár felvétel.

Tisztelettel:
Egy meglepett fórumozó
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu