Séta a napfényben

Bakancslistához adom
Walking on Sunshine
angol zenés film, 97 perc, 2014

Értékelés:

48 szavazatból
Szerinted?

A forróvérű Maddie (Annabel Scholey) öt hetes ismeretség után egy kis olasz faluban készül kimondani a boldogító igent Rafnak (Giulio Berruti), minden nő férfiideáljának. A viharosan gyors eseményre meghívják Maddie nővérét, Taylort (Hanna Arterton) is, aki összeomlik, amikor rájön, hogy a vőlegény nem más, mint élete egyetlen szerelme. Raf és Taylor három évvel korábban egy rövid nyári románc erejéig már egymásra találtak, ám Taylor annak idején inkább a karrierjét választotta.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Tüncüs 2023 jan. 24. - 09:19:07 10/10
Imádom, és kész! :D
fclariss 2016 jún. 04. - 23:13:53
Ne károgjatok annyit, könnyed nyári téma, sláger adaptációkkal, szerethetõ volt.
Rövid G. atya 2016 febr. 21. - 10:30:02 Előzmény blowup
Eddig három számot ismertem fel úgy, hogy elõadó + cím is megvan. A háromból egy volt elviselhetõ (most nem ugrik be a címe), a Wild Boys(Duran Duran?) és a Faith (George Michael) valami tragikus. Pont az tûnt el belõlük, amitõl az eredeti szerethetõ.
Rövid G. atya 2016 febr. 21. - 10:21:35 Előzmény Macika5
Akkor nézd meg az Across the Universe-t! Beatles számok, az eredetitõl sokszor durván eltérõ elõadással, mégis nagyon jó.
Ebben... a közepébe csöppentem bele, a történethez nem tudok hozzászólni, de a zenét sok helyen csúnyán elb*szták.
Pl. a Wild Boys-t...
caomilla 2015 aug. 02. - 21:07:32
Nem volt rossz a történet. A zenék teljesen jól passzoltak a filmhez. Moziban nem nézném, de otthon kifejezetten jó kikapcsolódás volt.
Macika5 2015 júl. 26. - 15:30:56 Előzmény Stella
fals és nem fars... Szerintem nem olyan rossz, nem a történet a lényeg, a zenék miatt pedig igazán élvezhetõ.
MissPoppy_ 2015 júl. 26. - 15:15:48
Elõször te, aztán a tesód, aztán megint te, kár hogy nincs még négy testvéred.... pffffffff
goodboy 2015 júl. 26. - 13:13:36
Összeszedték a 80-as évek nagy slágereit és írtak hozzá egy sztorit. Ilyen az mikor a gombhoz vesszünk kabátot. Zárójelben jegyzem meg (egyetlen ilyen sikeres próbálkozás volt a filmtörténelemben amikor a zenéhez igazították a forgatókönyvet, Volt egyszer egy vadnyugat). De itt kérem szépen dilettánsok gyülekezete gyûlt össze, hogy ezekbõl a zenékbõl amin én felnõttem egy ilyen csúnyán áthangszerelt, hamisan éneklõ, giccses valami összejöjjön. Mert ezt még filmnek sem nevezném. Ahogy akciófilmeknél is van ZS kategória, ez itt egy Zs kategóriás musical vagy mi fene.
Stella 2015 júl. 25. - 20:03:14
Ezt a filmet csak az nézze meg,aki kinozni akarja magát. A szirupnak olyan szintü ragacsát tartalmazza,amitõl az embernek a gyomra fefordul, nyavajgós,ócska,ragadványos tininyáladzós valami, csak Leona Lewis jelenléte ér benne valamit, akinek akkora a szerepe mint egy molyfingnak. Egyszerüen unalmas, történet nélküli hulladék tele fars hangokkal. Értékelésem: -10 pont.
blowup 2015 máj. 04. - 19:21:47
A 80-as évek nagy slágereire írt musical, igen, amolyan mamma mia-s módra. Itália, napfény, buli, szerelem, lájtos sztori, kb. ez az, amivel mindent el lehet adni. A dalok a korszak meghatározói, de itt rágógumi-stílben hangszerelt, egyéniség nélküli iskolás énekmódban elõadott egyen nóták, bár így is fülbemászók.

Háttértévének tökéletes 5/10
(Ja és qrvára nem a vastagon szedett a fsz, hanem Hannah Arteron és Annabel Scholey)
5/10
Linaa18 2015 jan. 29. - 19:43:41 5/10
Nem egy nagy eresztés a film, inkább egy gyengébb Mamma mia, utánzatnak mondanám, tele sablonnal (romantikus-hûdeszexi-italiano, kötelességtudó-csaj, színesharsány-vetélytárs, mégharsányabb-legjobb barátnõ, szerelem, icipici-dráma, kavarodás, boldogság-béke-szerelem stb. stb.).

Azért egyszer meglehet nézni: voltak kifejezetten aranyos jelenetek, plusz a tájak-terek nagyon szépek, hiába na Olaszország, Giulio Berruti meg... hááát még mindig húha kategória, ha nem is nagy színész legalább jól néz ki (amúgy itt a szereplõk közül meg kimaradt, pedig konkrétan fõszereplõ).
A zenékrõl... én imádom a musicaleket, de valahogy nem tudatosítottam magamban, hogy ez is az lesz (igen hiába a cím), szóval rendesen megijedtem mikor az elején rázendített a csaj.

Lehet, hogy egy egész normális romkomot ki lehetett volna hozni ebbõl, ha nem erõltetik a musicalt és picit törõdnek a forgatókönyvel.

Na mindegy egynek elmegy.