Sherlock Holmes: Bűntény a Viktória-vízesésnél

Bakancslistához adom
Incident at Victoria Falls
angol-olasz-belga-luxemburgi-francia-amerikai krimi, 88 perc, 1992

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Magától, az uralkodótól érkezik a felkérés a Baker streetbe. Edward király (Joss Ackland) Sherlock Holmest (Christopher Lee) bízza meg a rendkívül nagy értékű Afrika Csillaga Londonba juttatásával. Ám mielőtt Holmes Dél-Afrikában átvehetné azt, az ékkő eltűnik. Holmes és Dr. Watson (Patrick Macnee) a királyi gyémánt felkutatására Afrikába indul.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Sherlock Holmes
Dr. Watson
Edward király
Theodore Roosevelt
Mrs. Hudson

Hozzászólások

Szerinted?
talec 2012 júl. 29. - 21:52:31
Nem láttam az elsõ részt, a másodikat megnéztem ma és nagyon jó volt. India, Dél-Afrika, gyarmati idõk, gyémánt, csupa rejtély, amit úgyis megold Sherlock Holmes.

Spoiler: el tudom képzelni azt a kort, környezetet amire utalnak a filmben, nem tudom, hogy az elsõ részben mutattak-e valamit belõle? A másodikban utalnak rá. Egy kalkuttai játékbarlangban egy portugál szerencsejátékos-kalandor elnyeri egy brit volt katonatiszt-hozományvadász vagyonát..........Aztán már Afrika, szerelem, kalandok valamikor az 1900-as évek elején a gyarmati idõkben.

Ez egy inkább kalandfilm, mint krimi.
jeremybrett.eu 2012 júl. 18. - 15:35:25
Szasztok!

Érdekel a film. Christopher Lee-t még nem láttam Sherlock Holmesként. Ezt a színészt a Raszputyin, az õrült szerzetes filmben láttam és abban jól hozta a karaktert. Meglátjuk detektívként milyen. :)
Sherlock Holmes magyar oldala: http://sherlock.extra.hu
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu