Showder Klub

Értékelés:

1907 szavazatból
Szerinted?

Klasszikus stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra. A műfaj gyökerei a tengerentúlra nyúlnak vissza, de Nyugat-Európában is népszerű eme humorformátum, az Esti Showderből már ismerős dumagépekkel, vagyis ország legtehetségesebb fiatal humoristáival.

A Showder Klub szereplői között megtalálhatjuk a hazai dumagépek legnagyobbjait. A tankmániás légpuska-tulajdonost, a nagy Diósgyőr-szurkoló Aranyosi Pétert. A welcome-rántotthús fogalmának megalkotóját, aki titokban szeretne sütemény-stylist lenni, a szentesi Kiss Ádámot. Kovács András Pétert (KAP), a Földön járó művészt és realista álmodozót, akinél senki se tudja több nyelven elmondani a híres idézetet "Luke, én vagyok az apád!". A hazai elvont humor szemüveges Góliátját, Kőhalmi Zoltánt. A magyar humor hutyutyuját, Lórán Trabarna Barnabást, és Dombovári Istvánt, akinek humora nehezen behatárolható, valahol ane már és az inkább hagyd abba irányzatokat képviseli.
Mellettük feltűnnek a feltörekvő új generáció tagjai: Csenki Attila, a bulvármagazinok réme, akit az újságírók csak úgy emlegetnek: "A humorista, akinek a nevét nem ejtjük ki!" Felméri Péter, a legviccesebb informatikus, aki megjárta Amerikát, hogy a harlemi metróban bolyongjon. Egy igazi humorpiramis, imbolygó-testű római futballgladiátor - Rekop György. És ne feledkezzünk meg Tóth Eduról, aki képtelen egy pillanatra is megnyugodni, folyamatosan kikotyogja a mozifilmek végét, és még mindig nem zavarja, ha a metrón beleolvasnak az újságjába. Valamint az egyetlen szomszéd néni, aki két főből áll, de mégsem skizofrén, az erdélyi Szomszédnéni Produkciós Iroda: Tóth Szabolcs és Bálint Ferenc.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Haminyó apó jún. 07. 10:00:14 1/10 Előzmény egon_von_compact
Tudod, ha tíz felvételből egyet lehet meghallgatni többször /mint mondjuk Hofit/ akkor hogy pontozzak, te fehérrépa? Amúgy a tapsot is kiérdemelni kell, nem kiprovokálni, mint sokan /Fábry kezdte anno/.
9/10
egon_von_compact jún. 06. 20:55:34 9/10 Előzmény Haminyó apó
Értelmes egy csávó lehetsz, hogy az alapján pontozol 1-esre (!) egy műsort, hogy hányszor ismétlik :D
1/10
Haminyó apó jún. 06. 20:11:04 1/10
Sóher klub... Annyi az ismétlés, hogy már undi lesz a legjobb poén is. És a felvételkor a technikus nem szúrja ki, hogy egy néző belehahotázik a felvételbe???
Kuttyánszki máj. 24. 16:52:49 Előzmény zommmmbi
Olvasgatom itt a kommenteket...
Tóth Eduval egy baj van csak : hogy az évek alatt nagyon elhízott, pók(sör)has,.. :(

Viszont ő talán az egyetlen, (Bödőcs mellett,után..) aki tetőtől-talpig pozitív kisugárzással , szeretettel fordul az emberek felé. Nem aláz, nem poénkodik senki kárára, rovására. Szemernyi rosszindulat nincs benne. Okos, szellemes ,vicces.
Sz. Péter máj. 19. 21:55:19 Előzmény kekmedve32
Magyarországon szerinted ki az, aki nem ezt a "teszkógazdaságos", hanem valami emelkedettebb humort művel?
6/10
anita195 máj. 19. 21:46:59 6/10
A Fábry Show mellett sokatt nézett műsor. Van pár, akit nagyon bírok: KAP, Hadházy, Aranyosi, Beliczai :) Számomra ők jelentik a jó 'standupot'. Viszont nagyon megváltozott a paletta az évek alatt, (ami persze természetes, mert kellenek az újak) viszont nekem ők már nem olyan humorosak.. lehet, hogy csak nekem nem tetszik ez a stílus (vagy tényleg nem is viccesek, zöldfülűek), de sajnos hacsak nem a régieket ismétlik már nem sokatnézem.
9/10
egon_von_compact ápr. 29. 20:47:37 9/10
Bírom, amikor az egyik ember a másiknak meg akarka magyarázni, melyik a jó fellépő, és melyik a szar.
1/10
kekmedve32 ápr. 08. 15:44:45 1/10
Ez a műsor mindig is béna volt. A fellépőkről messziről látszik, hogy senki nem szólt nekik még, hogy "Ne vigyorogj, mert nem vagy vicces!" Leginkább annak a rétegnek szól, amelyik úgy öltözködik, ahogy a "stylist"-ek öltöztetnek, amelyik Supernem koncertre jár, és amelyik Sacha Baron Cohen filmjein nevet. Szóval, ez a Showder Klub olyan "teszkógazdaságos" humor, talán így lehet a legjobban megfogalmazni.
popeszku márc. 11. 15:52:12 Előzmény zommmmbi
Hozzátenném Benk Dénest és a bűvész Somát.Azonnal elkapcsolok
zommmmbi jan. 31. 22:48:18 Előzmény omama2
Tóth Edu, Mogács, Trabarna, ha ezeket meglátom kikapcsolom, annyira idegesítőek. A lányok viszont meglepően jók.
omama2 2020 dec. 05. - 13:44:52 Előzmény bcsikany
Igaz nem ez a megoldás, de ha szerkesztők nem lépnek, akkor csak ez marad. Egyedül Kőhalmit érdemes nézni, de csak az önálló estjét. A többi elviselhetetlen.
omama2 2020 dec. 03. - 17:48:47
Ez nem menő, ezt Kiss Ádám hozta be ilyen mennyiségben, sajnos nála ez kötőszó. Ennyit tud adni a nagyképűsége mellé
lillkim 2020 dec. 01. - 21:30:00 Előzmény Kuttyánszki
Ha bekokszol jár a lába fura lenne ha ének nélkül ugrálna..
Kuttyánszki 2020 nov. 29. - 15:03:28
" Az évad nyolcadik részében (202. adás) Ráskó Eszter, Szobácsi Gergő, Musimbe Dávid Dennis és a Szomszéd néni fellépését láthatjuk."
bcsikany 2020 nov. 26. - 19:10:13 Előzmény omama2
IGEN káromkodás már tényleg kibírhatatlan. Mit lehetne ellene tenni.JO , ne nézzem.De nem ez a megoldás. Vagy most ez a menő.
Tibor Ötvös 2020 okt. 29. - 19:31:22
régebben ismételték a műsort péntek késő este az RTL Klubon, most is jó lenne mert van aki vasárnap lemarad :/
omama2 2020 okt. 23. - 13:07:59
Sajnos ez a műsor teljesen lealacsonyodott, a szerkesztők, poénírók és az előadók is azt hiszik, hogy a mocskos beszéd, közönséges beszéd az humoros, pedig NEM . a humor számomra más pl. poénok amik nevetésre késztetnek !! Kis Ádám minden második szava "b@sz....d meg " undorító. Ezért nem nézem a műsort ha szerepel!!
Kuttyánszki 2020 szept. 09. - 20:47:32
Janklovicsnak nem kéne erőltetni az éneklést, mert köze nincs hozzá, BŰN HAMIS!!!! Hamis és alacsony és úgy, ahogy van x@r!!!!!!!!!!
Zsupsz 2020 jún. 17. - 05:32:24
Biztos, hogy egy feltörekvő fiatalnak a menstruációt kell témának megtalálnia?
Kuttyánszki 2020 jún. 11. - 15:05:51 Előzmény Midnight67
Ha már elviselhetetlen ordibálás, akkor a Trabarna, a Csenki..ezek borzalmasak , fantáziátlanok, akárcsak a piaci kofa stílusú Dombóvári..
Volt,hogy KAP is elviselhetetlenül ordítva adta le az egész műsort.

Mogács nagyon jó utánzó , megjelenít bármit és bárkit és hiteles., olyan az arcjátéka is.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu