Sivatagi gyerekrablás

Bakancslistához adom
Point Last Seen
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 87 perc, 1998

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Rachel egy sziklasivatagban dolgozik nyomkövetőként, s általában eltűnt emberek után kutat. Egy nap a környékbeli kempingből eltűnik egy kislány és ismeretlen okból éjjel a sivatag felé indul, ahonnan nem talál vissza, ezért Rachel és a kollégái a keresésére indulnak. Eközben feltárulnak Rachel múltjának szörnyűségei: a brutális, elmebeteg férj, a verések, a gyerekek bántalmazása, az életveszélyes fenyegetések a válás után, s a bíróság szűklátókörűsége.

Stáblista:

Szereplők

Rachel Harrison
Kevin Harrison
Coreen Davis

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
demeter1948 2016 jan. 31. - 08:52:07 Előzmény vitkovits
Egyetértek ! 1-2 tökönrugás kijárna az illetékeseknek !gyõzikérõl!!nem is beszélve !
demeter1948 2015 okt. 23. - 11:47:59
Valamikor én is láttam.Baromira tetszett.Ismét megnézném,de sehol se találom.Valaki tudna segiteni ?
zathura 2010 dec. 06. - 15:26:25
Múltkor láttam, nem is rossz film! A fõszereplõ Linda Hamiltont amúgy is bírom. Meglepõ hogy egy ilyen kis nézetségû csatornán milyen jó filmeket sugároznak!
vitkovits 2010 szept. 08. - 11:19:21 Előzmény macika0324
Gyõzike évek óta lóg az apeh-nak, húszmillió forinttal. (Nem húszezerrel, amiért lassanként már az átlagembertõl árvereznek, hanem húszmillióval!) Nem hajlandó ez a szép magyar nemesember személyi jövedelemadót fizetni, az apeh pedig valamely rejtélyes okból kifolyólag nem képes behajtani azt. Pedig készpénz van bõven, hiszen a család háom hitig nyaralt Bali szigetén.

A TV2 és az RTL Klub tehát közönséges adócsalókat sztárol fõmûsoridõben, gratula! Reméljük, az új médiafelügyelet megvonja a két, amúgy is gennyes csatorna frekvenciahasználati jogát, s azt más, arra érdemes társaságoknak adja!
8/10
macika0324 2010 ápr. 05. - 23:05:41 8/10 Előzmény Viola Erzsébet
Azért, mert fõmûsoridõben le kell adni az olyan értelmes mûsorokat, mint vacsoracsata, hal a tortán, miszter és miszisz, kész átverés show, gyõzike, stb. Miért? Mert erre van kereslet a TV nézõk többségének körében. Sajnos a show mûsorokon többet kaszíroznak a TV adók tulajdonosai mint egy olyan filmen aminek van mondani valója....
10/10
Viola Erzsébet 2008 aug. 02. - 09:06:33 10/10 Előzmény ceia
Nagyon jó film! Sok ehhez hasonlót kellene leadniuk a TV csatornáknak a sok hülye akciófilm, triller, meg vígjátéknak csúfolt idétlenségek helyett, de NEM ÉJSZAKA, HANEM FÕMÛSODIDÕBEN!

Számomra felfoghatatlan a mûsorszerkesztõk gondolkodása, hogy a nézhetõ, jó filmeket 99 %-ban éjszaka, vagy valamikor a déli órákban adják. MIÉRT ???
ceia 2008 aug. 01. - 19:04:02
Ezt a filmet én még "A nyomkövetõ" címen láttam.
Linda Hamilton egy trackert alakít, eltûnt személyeket keres meg. Most éppen egy elveszett kislány után kutat a sivatagban. A keresést személyes ügyének tekinti, mert a múltban õ is elveszítette kislányát - a volt férje rabolta el. A keresés során elõjönnek a múlt rémálmai, de ezek is csak növelik elszántságát, hogy megtalálja a lányt.

Szerintem jó a téma, Hamilton jó színész, és itt is hozza, amit kell.
Aki nem látta még, ne hagyja ki!
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás