Film

Sky kapitány és a holnap világa /Sky Captain and the World of Tomorrow/

magyarul beszélő, amerikai-angol-olasz sci-fi akciófilm, 106 perc, 2004 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Értékelés:

214 szavazatból
Szerinted?

  Híres tudósok tűnnek el titokzatos módon, szerte a világon, majd félelmetes, óriási robotok jelennek meg és tipornak szét mindent New York utcáin. E sorozatos rejtélynek ügyében kezd el nyomozni Polly Perkins, a Chronicle riportere, aki régi szerelmét, Joseph Sullivan kapitányt, a csak Sky kapitánynak nevezett vakmerő repülős tisztet is megnyeri az ügynek. A nyomok a megfoghatatlan Dr. Totenkopfhoz vezetnek, az ördögi elme az értelmi szerzője a világ elpusztítását célzó őrült tervnek. Az emberiség sorsa Polly Perkins és Sky kapitány kezében van.

  Bemutató dátuma: 2005. augusztus 18. (Forgalmazó: SPI)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Sky kapitány
  Polly Perkins
  Dr. Vargas
  Dr. Totenkopf (archív felvételen)
  Titokzatos nő

  Linkek:


  Vélemény:


  2015. május 26. 00:30
  A két főszereplővel volt egy hasonló hangulatu film, amiben 4 vagy 5 kisseb epizódban voltak külön álló történetek, de a címe nem jutott most eszemben.

  2015. május 25. 21:29
  Nekem nagyon tetszett, külön kiemelném a képi világát a filmnek, ez a retro stílus nagyon bejött, a scifi rész dolgait nagyon jól eltalálták, olyan az egész, mint egy életre kelt képregény. Szuper.

  2014. június 12. 00:15
  Kiváló film minden értelemben. Vicces, mozgalmas és a színészi játékok is rendben vannak. Megfogó és egyedi történet. Kiváló kameramunka no meg magával ragadó cselekménysor jellemzi. Kötelező film a sci-fi/fantasy-akciófilm rajongóinak. Jude Law, Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie és Giovanni Ribisi munkáját meg sem kell említenem. Kitűnően hozzák a régies, kicsit túljátszott stílust, amit a film hangulata és forgatásmódja megkövetel.
  Hatalmas film, csak ajánlani tudom. 10/10 és ++++ :)

  Összes hozzászólás