Film

Sky kapitány és a holnap világa /Sky Captain and the World of Tomorrow/

magyarul beszélő, amerikai-angol-olasz sci-fi akciófilm, 106 perc, 2004 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

213 szavazatból
Szerinted?
Híres tudósok tűnnek el titokzatos módon, szerte a világon, majd félelmetes, óriási robotok jelennek meg és tipornak szét mindent New York utcáin. E sorozatos rejtélynek ügyében kezd el nyomozni Polly Perkins, a Chronicle riportere, aki régi szerelmét, Joseph Sullivan kapitányt, a csak Sky kapitánynak nevezett vakmerő repülős tisztet is megnyeri az ügynek. A nyomok a megfoghatatlan Dr. Totenkopfhoz vezetnek, az ördögi elme az értelmi szerzője a világ elpusztítását célzó őrült tervnek. Az emberiség sorsa Polly Perkins és Sky kapitány kezében van.

Bemutató dátuma: 2005. augusztus 18. (Forgalmazó: SPI)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Sky kapitány
Polly Perkins
Dr. Vargas
Dr. Totenkopf (archív felvételen)
Titokzatos nő

Linkek:

Vélemény:


2015. május 26. 00:30
A két főszereplővel volt egy hasonló hangulatu film, amiben 4 vagy 5 kisseb epizódban voltak külön álló történetek, de a címe nem jutott most eszemben.

2015. május 25. 21:29
Nekem nagyon tetszett, külön kiemelném a képi világát a filmnek, ez a retro stílus nagyon bejött, a scifi rész dolgait nagyon jól eltalálták, olyan az egész, mint egy életre kelt képregény. Szuper.

2014. június 12. 00:15
Kiváló film minden értelemben. Vicces, mozgalmas és a színészi játékok is rendben vannak. Megfogó és egyedi történet. Kiváló kameramunka no meg magával ragadó cselekménysor jellemzi. Kötelező film a sci-fi/fantasy-akciófilm rajongóinak. Jude Law, Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie és Giovanni Ribisi munkáját meg sem kell említenem. Kitűnően hozzák a régies, kicsit túljátszott stílust, amit a film hangulata és forgatásmódja megkövetel.
Hatalmas film, csak ajánlani tudom. 10/10 és ++++ :)

Összes hozzászólás