Sosem késő

Bakancslistához adom
Never Too Late
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott ausztrál romantikus vígjáték , 95 perc, 2020

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Sok idő telt el azóta, hogy Caine, Bronson, Angus és Wendell megszöktek a vietnámi fogolytáborból. Most egy új börtönben tengetik idős napjaikat, mindannyian a Hogan Hills nyugdíjas otthon lakói. Amellett, hogy nem viselik jól a bezártságot és szabályokat, mindegyiküknek van egy elintézetlen ügye a „kinti” világban, aminek pontot szeretnének tenni a végére, mielőtt túl késő lenne. Összeáll tehát újra a nagy csapat, hogy egy briliáns mesterterv segítségével megszökjenek az intézet falai közül.
Bemutató dátuma: 2020. szeptember 10. Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
alien1976 2020 dec. 17. - 18:30:13 3/10
Nagyon gyenge volt ez a film. Olyan érzésem volt, hogy a forgatókönyv író, és a rendező nem tudták volna eldönteni, hogy milyen filmet készítsenek. Néha próbált a film sztorija vígjáték lenni, néha meg erős drámát akart érzékeltetni. Az egész film sztorija gyenge, és néha értelmetlen, érthetetlen volt. Nem derült ki, hogy a nagy haverok eddig miért nem keresték egymást, miért nem lehetett elmondani, hogy a főhős be van zsongva a volt barátnőjéért. Ha az egészet elmondja, odahozatják a nénit, és csá. Logikátlanság, az egész. Karaktereket sem ismertem meg. Volt egy poén benne: "Kihalt, mint a Dodó! "
1/10
funfun 2020 okt. 28. - 12:17:38 1/10
Talán az idei év legpocsékabb filmje, amit láttam. 1 pont, mert 0 pontot adásra nincs lehetőség. Tele logikai hibákkal, értelmetlen szituációkkal. SPOILER: már a kezdet is értelmetlen - miért kell a főszereplőnek megjátszania a stroke-ot? Leleteket nem is visz, csak az otthon orvosa "vizsgálja meg" 2 perc alatt a diagnózishoz? Aztán az idegen helyen rögtön felkel a tolószékből, sétál az ismeretlen helyen, de pontosan tudja, hová kell mennie. Na és szíve hölgyét miért nem kereste 50 éven keresztül? És a többi 3 cimborát, országos jóbarátot, akikkel itt találkoznak? És azok hárman miért nem tudnak szinte semmit a másikról, holott egy otthonban élnek? Na meg fő ellenségük lánya az intézményvezető, aki csak úgy kedvére szedálgatja az embereket. És a tetkós biztonsági őr, aki... behhh, nem is folytatom. Egy rémálom a film, na.