Spermafióka

Bakancslistához adom
Orgazmo
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 94 perc, 1997

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

Vaskos tréfákkal megtűzdelt, pikáns és szimpatikus komédia egy mormon fiatalemberről, aki Istenről prédikál, de egyre kevesebb meggyőződéssel. A földi örömök inkább csábítják. Minden férfi álma a pornókirályság. Joe belebotlik Hollywoodban a legmenőbb pornófilmrendezőbe és stábjába: ő lesz a kiválasztott főszereplő, maga Orgazmo kapitány! A világ lehető legkellemesebb fegyverével fergeteges orgazmusokat idéz elő. Nem csoda hát, ha a filmben legszívesebben mindenki halomra lövetné magát. Lisa, a szexkapitány barátnője meglátja egy videotékában sztárrá előléptetett barátjának képeit és itt kezdődnek az igazi problémák.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Marton12 júl. 18. 17:57:24 6/10
Egyszeri nézésre bőven elég volt. Sok helyen már-már béna volt, ami zavart. Viszont a szinkron szuper volt. Pedig szeretem Treyt és Mattet, márcsak a South Park miatt is:) de ez a filmjük valahogy nem jött be.
9/10
wrtsnyrdck 2018 febr. 11. - 00:29:59 9/10
Aki szereti Trey Parker és a Matt Stone páros filmjeit, annak bátran ajánlom ezt a csodát. :D :D
4/10
Aleksandr 2016 ápr. 25. - 07:45:26 4/10
Szeretem a beteg, elborult filmeket, de ez egyszerûen csak gyenge... Véletlenül sikerült 2x mosolyognom, de amúgy nem sok élvezetet nyújtott. Lehet az a baj, hogy így 2016-ban már nagyon magasan van az ingerküszöb.
10/10
szpal79 2012 jan. 12. - 20:27:18 10/10 Előzmény sipka
Sajnos a magyar cím tényleg eléggé vállalhatatlan, jobb lett volna, ha meghagyják Orgazmo-nak. Nekem is az áruházból van meg, és tetszett. Az önfeledt hülyeségen kívül egyfajta Hollywood-kritika is van benne. Vicces jelenet: "Need a hand?" : ) Ízelítõ a humorjáról:
http://www.youtube.com/watch?v=7k9vqO1it34&feature=related
slacio 2008 júl. 14. - 21:07:37 Előzmény sipka
nagyon nagy film!
sipka 2007 júl. 21. - 19:28:25
Én régebben láttam ezt a filmet valamelyik csatornán, és nekem nagyon tetszett. Ezt a filmet Trey Parker készitette aki Matt Stone-nal együtt olyan filmeket készített még el, mint a "Basebolondok" és az "Amerikai kommandó: Világrendõrség". S nekik köszönhetjük a hihetetlenül népszerû "South Park" sorozatot is. Gondolom most sokan gondolják azt, hogy ez a film "valami nagyon perverz", pedig egyáltalán nem az. Amikor én is elsõnek láttam az újságban a címét, egyáltalán nem akartam megnézni, aztán véletlenül odakapcsoltam, és ott is maradt, mert hihetetlenül szórakoztató volt. Még egy rendes pucér jelenet sincs benne, meg semmi ilyesmi, csak a tömény humor érzõdik a filmen. (Na jó azért van benne néhány mû "dolog" is :) Valamelyik nap az egyik nagy áruházlánc újságjában észre vettem hogy árulják ezt (a jelen fórumcímet viselõ) filmet, hihetetlenül olcsó áron. El is mentem hogy megvegyem magamnak, de odaérve kétségeim támadtak. Mivel a filmnek a boritója tisztára úgy nézki, mintha egy pornófilm lenne! Így el is gondolkodtam mit fog gondolni a pénztárosnõ a DVD boritó megpillantásakkor: "Na mi van, csak a kezedre számíthatsz, barátnõt nem tudsz szerezni magadnak te kis perverz álladék!!!!" Amúgy a nõk legtöbbjének mindig van valamilyen szemrehányó gondolata, ha valami olyasmit lát amirõl az gondolja hogy negatív dolog. (Persze nem rólatok van szó fórumozós csajok, ti rendesek vagytok. Legalábbis remélem.....:) Pedig ez sokkal jobb néhány mai sikerfilmnél is, csak a címe miatt mindenki nagy ívben elkerüli. (Gondolom ezt a gondolatmenetet is hányan fogják elolvasni.) Így ahogy álltam az áruházban eszembe juttotak Csernus doktor szavai: "Bevállalod? Igen vagy nem!" Erre én: "Be én a büdös életbe!!!"-s elindultam a kassza felé. Úgyhogy mindenkinek ajánlóm megnézésre ezt a filmet mert nagyon jó. Hajrá Orgazmo kapitány!!!! (Úhhh szerintem ezzel az utolsó mondatommal többet ártottam a film megítélésén, mint amennyire nem.)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu